Football League: Ανάσα για Κισσαμικό

Χριστουγεννιάτικη… μπαλωθιά έριξε ο Κισσαμικός. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο των Περιβολίων σε ένα ματς με χαρακτήρα… εξάποντου, έφτασαν τους 12 βαθμούς και κατάφεραν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί όπου παραμένει η ομάδα των Σερρών όντας στην 14η θέση με 10 βαθμούς.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, φτάνοντας κοντά στο γκολ με τους Λεό και Χαλκιαδάκη. Ο δεύτερος ήταν αυτός που έδωσε τελικά τη λύση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική σέντρα του Λεό και με ωραία κεφαλιά στο 60′ έκανε το 1-0.
Οι Κρητικοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια προκειμένου να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να καθαρίσουν το… ματς. Ο Πανσερραϊκός από την μεριά του, μην έχοντας άλλη επιλογή βγήκε στην επίθεση ώστε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στην πιο επικίνδυνη ευκαιρία του, ο Στέβιτς εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της άμυνα του ΑΟΧ Κισσαμικού και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λαζαρίδη, προξενόντας στις κερκίδες πολλαπλά… εγκεφαλικά.
Τελικά, το όποιο άγχος ήρθε να διώξει ο Ντάγκρας, ο οποίος μετά το εξαιρετικό βολέ του Λαζαρίδη βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την Σπάρτη αποφασίστηκε αναβολή λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Football League:
Πέμπτη, 21/12
Κισσαμικός-Πανσερραϊκός 2-0
(Χαλκιαδάκης 60′, Ντάγκρας 87′)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Σπάρτη (ΑΝΑΒΟΛΗ)
Τετάρτη, 17-01
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας (17:00)

  • Football League

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις