Μια αποχώρηση και μια προσθήκη στα Τρίκαλα

Εκκαθαρίσεων συνέχεια για τα Τρίκαλα που μετά τους Γκαλίτσιο, Αθανασόπουλο, Τεγούση, Ντιατά, Αναστασόπουλο και Μπουντόπουλο, ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το δυναμικό των «κυανέρυθρων».

Ο λόγος για τον Μιχάλη Γιαννίτση με την διοίκηση του ΑΟΤ στην ανακοίνωση που εξέδωσε, να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Εκτός από αποδεσμεύσεις όμως ο ΑΟ Τρίκαλα πραγματοποίησε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Γιδόπουλο.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας ο οποίος αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Χρήστου Αθανασόπουλου που αποχώρησε, έχει ξαναπεράσει από τον ΑΟΤ την τριετία 2014 -16 αγωνιζόταν την τρέχουσα σεζόν στην Γ΄Εθνική με τον Ιάλυσο, ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα των Μαύρων Αετών.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Γιαννίτση. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Γιδόπουλο. Ο Τρικαλινός τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 26/7/1995 και έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη, τον ΑΟ Τρίκαλα, την Δήμητρα, τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχώρι και τον Ιάλυσο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις