Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Χετάφε

Σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα στρέφεται το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει τη νίκη που θα την οδηγήσει ξανά στην κορυφή, ενώ η Εσπανιόλ αισθάνεται αυξανόμενη πίεση στο εντός έδρας παιχνίδι με την εξαιρετική Χετάφε. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το Χ2 στη Βαρκελώνη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από το κουπόνι στοιχήματος με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Χετάφε, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.83. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Αλαβές (1-0 εκτός) και Βαλένθια (0-2 εντός), παιχνίδια όπου ίσως να αδικήθηκαν απ’ τα αποτελέσματα, μιας και ειδικά κόντρα στις «νυχτερίδες» ήταν ανταγωνιστικότατοι. Έχουν μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3), έχουν μείνει στους 13 πόντους και αρκετά μακριά απ’ την εξάδα. Στον αντίποδα, η Χετάφε είναι μια απ’ τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), έρχεται απ’ το εντός έδρας 4-1 επί της Αλαβές, είναι απ’ τις πιο αποτελεσματικές ομάδες εκτός έδρας, έχει μόλις μια ήττα σε έξι εξόδους (1-4-1). Πάμε με το Χ2.

Μπορεί το διπλό η Μπασακσεχίρ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Καϊσερίσπορ – Μπασακσεχίρ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ Τουρκίας ανάμεσα σε δύο απ’ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 1-2 επί της Γκεντσλερμπιρλιγκί, πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), είναι μια απ’ τις πολύ καλές εντός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος, έρχονται από 3/4 νίκες. Στον αντίποδα, η Μπασακσεχίρ επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το εντός έδρας 5-1 επί της Γαλατασαράι, ήταν η τρίτη διαδοχική επικράτηση της, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους, στο -3 απ’ την κορυφή. Είναι αποδοτική εκτός έδρας η Μπασακσεχίρ, θεωρούμε ότι μπορεί να συνεχίσει το μομέντουμ της και να περάσει απ’ την έδρα της Καϊσερίσπορ, επιλέγουμε 2 DNB.

Κερδίζουν οι πιτσιρικάδες της Αλκμάαρ

Πάμε στη Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Νέοι Αλκμάαρ – Φόλενταμ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Είναι αγώνας για την 15η αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με το εντός έδρας 4-2 επί του Γιονγκ Άγιαξ, ωστόσο την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκαν εκτός έδρας 3-2 απ’ την Ντόρντρεχτ. Έμειναν στους 16 πόντους και την 15η θέση, σήμερα υποδέχονται την ουραγό της βαθμολογίας, Φόλενταμ. Από δύο σερί ήττες έρχονται οι φιλοξενούμενοι μετά τη διακοπή, η πρώτη απ’ την Ντεν Μπος (3-1 εκτός) και η δεύτερη εντός έδρας απ’ την Έμεν (2-3). Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και ποντάρουμε στον άσσο.

Ανταγωνιστικό το Ισραήλ

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ελλάδα – Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, όπου επιλέγουμε Ισραήλ +10.5 σε απόδοση 1.95. Η Ελλάδα επικράτησε εκτός έδρας 92-95 στην παράταση της Μεγάλης Βρετανίας, σ’ ένα ματς όπου στο φινάλε έκανε τα… πάντα για να χάσει, αλλά η φοβερή εμφάνιση του Μπουρούση και το τεράστιο τρίποντο του Αθηναίου έφεραν τη νίκη. Στο σημερινό ματς ο κόουτς Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεση του τους Καλάθη και Αντετοκούνμπο, λογικά η Ελλάδα θα κερδίσει. Ωστόσο, το χάντικαπ των 10.5 πόντων θεωρείται μεγάλο, επιλέγουμε Ισραήλ +10.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις