Γ’ Εθνική: Οι εταιρείες που προσφέρουν προς στοιχηματισμό τα παιχνίδια της Τετάρτης (29/11)

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (29/11) η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Τα σημερινά παιχνίδια είναι έξι στο σύνολο και αφορούν το 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου αγωνίζεται κι ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς βέβαια δεν αγωνίζονται σήμερα, ωστόσο πολλά από τα παιχνίδια τους αφορούν στην προσπάθεια που κάνουν να φτάσουν στην άνοδο. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό μενού είναι το Αλμωπός – Πιερικός, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε 3η και 5η θέση αντίστοιχα.

Όλα τα σημερινά παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και οι εταιρίες Stoiximan, Goalbet και Novibet όντας πιστές στο ραντεβού τους με τη Γ’ Εθνική, προσφέρουν σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις προς στοιχηματισμό. Επίσης είναι διαθέσιμες και οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.betarades.gr/g-ethniki-oi-eteries-pou-prosferoun-pros-stoiximatismo-ta-paixnidia-tis-tetartis/

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις