Στοίχημα: Δεν ξεφεύγει στο σκορ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Για μία ακόμη ημέρα το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι “γεμάτο”, καθώς είναι εμπλουτισμένο με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς, έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και τα νόμιμα διαδικτυακά καζίνο στην Ελλάδα, όπως είναι αυτό της Novibet.

Ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Πανιώνιο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές μας προτάσεις από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Οι “πράσινοι” διανύουν μια αξιοπρεπέστατη πορεία μέχρι στιγμής με βάση τα προβλήματα με τα οποία ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν, βρίσκονται στην 8η θέση με 15 βαθμούς όντας στο -6 από την πρώτη τετράδα και ως τώρα έχουν παρουσιάσει ένα άκρως ισορροπημένο σύνολο, που ούτε σκοράρει πολύ αλλά ούτε και δέχεται εύκολα το γκολ. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται μια θέση και ένα βαθμό παραπάνω από το σημερινό του αντίπαλο. Το 2-3 γκολ έχει επαληθευτεί στα 6/8 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε επίπεδο πρωταθλήματος και το σενάριο του να εμφανιστεί και σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό, καθώς δύσκολα θα υπάρξει υψηλότερο σκορ με βάση τα όσα έχουμε δει από τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής. Κρατάμε το 2-3 λοιπόν σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει στο ημίχρονο ή στο τέλος η Βαλένθια

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Χετάφε και Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια καλή πορεία μέχρι στιγμής για τα δεδομένα τους, καθώς μετά το πέρας των 13 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 12η θέση με 16 βαθμούς όντας στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι κι ο βασικός τους στόχος. Οι “νυχτερίδες” από την πλευρά τους διανύουν μια ονειρεμένη σεζόν, βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -4 από την Μπαρτσελόνα και δείχνουν ασταμάτητες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Μετρούν οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στα εννιά τελευταία παιχνίδια τους και ομάδες όπως η Χετάφε δεν τις έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Κρατάμε το διπλό ημίχρονο ή τελικό σε απόδοση 2.00, ένα σημείο που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αξία.

Αναμένεται “σφιχτό” ματς στη Γαλλία

Ολοκληρώνουμε με γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Καέν με τη Λυών. Η Καέν τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 15 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 7η θέση με 23 βαθμούς όντας στο -6 από την τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η εξαιρετική αμυντική της λειτουργία είναι αυτή που την έχει κρατήσει όρθια στις περισσότερες των περιπτώσεων και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, κόντρα σε μια Λυών η οποία επίσης δέχεται δύσκολα γκολ τον τελευταίο μήνα. Το N/G έχει εμφανιστεί στα 9/10 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων σε επίπεδο πρωταθλήματος και στα 7/8 τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Θα ακολουθήσουμε το ρυθμό των δυο ομάδων και θα επιλέξουμε και σήμερα το No Goal σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις