Φ. Κοκκινάκη: «Το υποσχέθηκα στον πατέρα μου»

Μία μέρα απομένει για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ερασιτεχνική Νίκη, ενός Δ.Σ. που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα τμήματα του Συλλόγου και πολύ περισσότερο να αναγεννήσει μέσα από τις στάχτες του το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ανάμεσα στους 22 υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, η Φωτεινή Κοκκινάκη. Η Φωτεινή δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στη Νέα Ιωνία ενώ σε λίγο χρονικό διάστημα ο δυναμικός της χαρακτήρας την έκανε γνωστή πολύ μακρύτερα από τα όρια του νομού μας.

Κόρη του Θρυλικού Μίμη Κοκκινάκη και αδελφή του παλαίμαχου άσσου της Νίκης, Κυριάκου Κοκκινάκη, θεωρεί υποχρέωσή της να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις την ομάδα που θεωρεί μέλος της οικογένειάς της. Άλλωστε το υποσχέθηκε στον πατέρα της λίγο πριν “φύγει”, όπως εκμυστηρεύεται στο goalpost.gr και στον Γιώργο Αποστολακόπουλο:

-Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να σε βλέπουμε να διεκδικείς δυναμικά στα δημοτικά συμβούλια το καλύτερο για τη Νέα Ιωνία. Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς και με τα “κοινά” της Νίκης;

«Η οικογένειά μου ήταν και είναι παραδοσιακά κοντά στη Νίκη. Από μικρή αισθανόμουν πως αυτός ο Σύλλογος ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Ο πατέρας μου (Μίμης Κοκκινάκης) πριν “φύγει” μου ζήτησε να είμαι κοντά στην ομάδα και την βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Του το υποσχέθηκα. Θέλω να πιστεύω πως βοηθώντας τη Νίκη σ’ αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία, ο πατέρας μου θα είναι ευτυχισμένος».

-Με ποιον τρόπο μπορείς να βοηθήσεις το μητρικό σωματείο της Νίκης;

«Κατ’ αρχήν μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαι στην ομάδα μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω τη δυνατότητα να διεκδικήσω πράγματα. Άλλωστε είμαι η εκπρόσωπος της παράταξής μου στο ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ που σχετίζεται με θέματα αθλητισμού και πολιτισμού. Ως πολιτικός μηχανικός μπορώ επίσης να βοηθήσω και στο θέμα που έχει να κάνει με την αναμόρφωση του «Π. Μαγουλάς» και αποτελεί προτεραιότητα όχι μόνο για τη νέα διοίκηση που θα προκύψει στο Σύλλογο αλλά και για κάθε Νικιώτη. Φυσικά εφόσον τα μέλη του Ερασιτέχνη με κατατάξουν σε εκλόγιμη θέση δεν θα αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από όποιο πόστο μου ζητηθεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις