Στοίχημα: Με τα γκολ στο Σεντ Ετιέν

Το καθιερωμένο “ζέσταμα” ενόψει Σαββατοκύριακου κάνουμε την Παρασκευή, το στοιχηματικό πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις, από Α’ Γαλλίας, Β’ Γερμανίας, Β’ Ισπανίας και Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και το καζίνο!

Μεγάλο σκορ στο “Geoffroy-Guichard”

Ξεκινάμε με τον αγώνα Σεντ Ετιέν – Μονακό. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι “στεφανουά”, αγνοούν τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν, έχοντας δεχθεί 17 τέρματα συνολικά στα έξι πιο πρόσφατα ματς τους. Σαν να μην έλειπε αυτό, σήμερα θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό με σημαντικές απουσίες στην άμυνά τους. Οι Μονεγάσμοι, από την πλευρά τους, βρίσκουν σιγά-σιγά τον καλό τους εαυτό, μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, επιθετικά παραμένουν μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας σημειώσει 40 τέρματα σε 17 αγώνες. Θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90

Κερδίζει η Μπραουνσβάιγκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπραουνσβάιγκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ. Βρίσκουν “πατήματα” οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά, ενώ παραδοσιακά στο γήπεδό τους είναι ένας “σκληρός” αντίπαλός για τον καθένα, καθώς διατηρούνται αήττητοι στα 34/38 πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν εκεί. Η Φορτούνα, από την άλλη, αγνοεί τη νίκη εδώ έξι ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας ηττηθεί στα τρία από αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι έχασε την ορμή με την οποία ξεκίνησε τη σεζόν. Ισχυρή έδρα και μομέντουμ, μας οδηγούν στον “άσσο”, σε απόδοση 2.35.

Νίκη για Κάντιθ

Περνάμε στην Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι Κάντιθ – Μπαρτσελόνα Β’. Η Κάντιθ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στα έξι από αυτά τα ματς κατόρθωσε να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη. Η Μπαρτσελόνα Β’ την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στα “τρίποντα” επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Σπόρτινγκ Χιχόν, ωστόσο μακριά από τη “βάση” της δεν πείθει, παραμένοντας χωρίς νίκη στις οκτώ πιο πρόσφατες “εξόδους” της. Δύσκολα κοντράρει κανείς τους γηπεδούχους στην κατάσταση που βρίσκονται, ο “άσσος” σε απόδοση 1.90 θα μπει στις επιλογές μας.

Με τις άμυνες στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο. Την άμεση επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία θα ψάξουν σήμερα οι “πράσινοι”. Το μεγάλο τους “όπλο” είναι το ΟΑΚΑ, στο οποίο παραμένουν αήττητοι φέτος και για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα θα δώσουν προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα, δεχόμενοι 73 πόντους κατά μέσο όρο στην Αθήνα. Η Αρμάνι τελευταία παρουσιάζει πολύ χαμηλά σκορ, 71-77 με Κίμκι, 73-68 με Εφές, 71-59 με Τορίνο, 71-72 με Ρέτζιο Εμίλια, δείχνοντας ότι και η ίδια προσπαθεί πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Καλή επιλογή από τον αγώνα το Under 152.5 πόντοι, σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις