Στοίχημα: Νίκη με Over για Νάπολι

Γεμάτο στο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και έχουμε ξεχωρίσει πέντε συνολικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία, ενώ μία επιλογή προκύπτει και από το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα νόμιμα καζίνο που λειτουργούν διαδικτυακά στην Ελλάδα.

Στήριγμα η Νάπολι

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Τορίνο – Νάπολι. Χωρίς νίκη παραμένουν εδώ και δύο αγωνιστικές οι Ναπολιτάνοι, οι οποίοι ηττήθηκαν 1-0 από τη Γιουβέντους και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Φιορεντίνα, με αμφότερα τα παιχνίδια να διεξάγονται στο “Σαν Παόλο”. Δοκιμάζονται σήμερα σε μία δύσκολη έδρα, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να επανέλθουν στην κορυφή, έστω και προσωρινά. Μακριά από το γήπεδό τους είναι αποτελεσματικοί, σήμερα μπορούν να κερδίζουν την “γκρανάτα”, θα πάμε με το “διπλό” σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ σε απόδοση 1.91.

Με τα γκολ στο Λέστερ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας. Οι “αλεπούδες” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, σκοράρουν με άνεση. Η Κρίσταλ Πάλας, από την πλευρά της, δίνει “μάχη” για την παραμονή της στην κατηγορία, παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές (2-4-0), θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί σήμερα. Η Λέστερ προέρχεται από 3/4 Goal / Goal και Over 2.5, η Πάλας έχει επιβεβαιώσει τον ίδιο “συνδυασμό” στα δύο πιο πρόσφατα ματς της, περιμένουμε έναν αγώνα με αρκετά τέρματα και θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.97.

Over στο Άουγκσμπουργκ

Περνάμε στη Γερμανία και την αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουγκ. Η Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από τη Σάλκε, είναι μία ομάδα που σκοράρει με άνεση, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το Over. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ μετρά τέσσερα διαδοχικά Over στις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της, στις οποίες, μάλιστα, δέχθηκε τουλάχιστον τρία τέρματα. Αναμένουμε και σήμερα ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Αμφίρροπο ντέρμπι στη Χώρα των Βάσκων

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από το ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων, Αθλέτικ Μπιλμπαό – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Μπιλμπάο πήρε αυτό που ήθελε στα δύο τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας των Ζόρια (0-2 εκτός) και Λεβάντε (1-2 εκτός) για το Europa League και το πρωτάθλημα αντίστοιχα. Η Σοσιεδάδ, από την άλλη, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για την Πριμέρα Ντιβισιόν (0-2-2) και είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξει να αντιδράσει σήμερα. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο ή Χ τελικό σε απόδοση 1.75.

“Μιλάνε” οι άμυνες

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ρέτζιο Εμίλια – Βαρέζε. Η Εμίλια έχει πετύχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και αυτό το οφείλει στη βελτίωση των αμυντικών της επιδόσεων. Έχει κερδίσει 90-42 την Πιστόια, 68-71 στην έδρα της άκρως επιθετικής Κρεμόνα και 66-68 την Βενέτσια, ενώ ηττήθηκε 71-72 από την Αρμάνι. Στο ίδιο διάστημα εμφάνισε τα σκορ 82-72 με Γαλατασαράι και 72-72 με Λιετκαμπέλις πριν την παράταση που ηττήθηκε τελικά 82-85. Η Βαρέζε διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του ιταλικού πρωταθλήματος, με 71 πόντους ανά αγώνα, ενώ επιθετικά δεν “θαμπώνει” με 74.5 πόντους κατά μέσο όρο. Τα τελευταία αποτελέσματα της Βαρέζε είναι 82-58 με Ορλαντίνα, 74-71 με Πέζαρο, 61-82 με Σάσσαρι και 65-61 με Αβελίνο. Θα επικρατήσουν οι άμυνες και θα πάμε με το Under 147.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις