Στοίχημα: Με Φράιμπουργκ και Ολυμπιακό

Μπορεί να πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, ωστόσο το θερμόμετρο είναι ιδιαίτερα… ανεβασμένο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, δράση έχουμε σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σαμπιονά, όπως επίσης και στα Κύπελλα Αγγλίας, Ιταλίας και Γερμανίας! Επίσης, η τρέχουσα εβδομάδα είναι διπλής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό σήμερα να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα!

Δε χάνει η Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.98. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Είναι νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η Βέρντερ Βρέμης έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-2 με τη Μάιντς, σ’ ένα ματς όπου προηγήθηκε 2-0 στο 17’, αλλά δε διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα της στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα στο τελευταίο 20λεπτο να ισοφαριστεί και να μείνει στο 2-2. Από ισοπαλία έρχεται και η Φράιμπουργκ, που πάντως είχε τεράστια ευκαιρία για το διπλό επί της Άουγκσμπουργκ, προηγήθηκε 1-3 στο 65’, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-3! Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), θεωρούμε ότι σήμερα μπορούν να μη χάσουν, ποντάρουμε στο Χ2.

Άνετη νίκη για τη Ρόμα

Πάμε στην αναμέτρηση Ρόμα – Τορίνο, όπου επιλέγουμε Ρόμα -1 σε απόδοση 1.90. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα απ’ την Τορίνο, σήμερα αποτελούν το τεράστιο φαβορί για την επικράτηση και την πρόκριση στον επόμενη γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 38 πόντους, στο -2 απ’ την τρίτη Ίντερ, έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί της Κάλιαρι, σ’ ένα ματς όπου είχαν πολλές φάσεις και έχασαν και πέναλτι. Στον αντίποδα, η Τορίνο έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-3 κόντρα στη Νάπολι, είναι στην 10η θέση με 23 πόντους και σπάνια κερδίζει εκτός έδρας. Θεωρούμε ότι η Ρόμα θα πάρει εύκολα αυτό που θέλει, ποντάρουμε στο -1 Ρόμα (ασιατικό χάντικαπ).

Προβάδισμα στη Ναντ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αμιάν – Ναντ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τρεις σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στην Τρουά. Έμειναν στους 21 πόντους και την 13η θέση, σήμερα υποδέχονται την πιο ποιοτική Ναντ, που την Κυριακή επέστρεψε στις επιτυχίες. Υποδέχτηκε την Ανζέ και κατάφερε να επικρατήσει 1-0, παρά το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο απ’ το 65’. Στους 30 πόντους η Ναντ, είναι μια ομάδα με σοβαρότητα και ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι, σήμερα μπορεί να κερδίσει, ποντάρομε στο 2 DNB.

Κερδίζει η Γρανάδα

Πάμε στη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Γρανάδα – Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β’ Ισπανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να βρίσκονται στην «κούρσα» της ανόδου μέχρι το φινάλε. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με τη Ρέους, ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η Χιχόν επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 3-0 επί της Τενερίφης. Από 4/5 εντός έδρας νίκες έρχεται η Γρανάδα, την ίδια στιγμή που η Χιχόν εκτός έδρας δεν πατάει καλά τελευταία (0-2-2 στις τελευταίες τέσσερις εξόδους). Ποντάρουμε στην έδρα και επιλέγουμε άσσο.

Αξίζει η νίκη του Ολυμπιακού

Ολοκληρώνουμε με Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου επιλέγουμε νίκη Ολυμπιακού σε απόδοση 2.30. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έρχεται απ’ την αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα απ’ την Μπάμπεργκ (67-65), ενώ οι Ρώσοι έρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 101-86 επί της Μακάμπι. Αυτό το σερί της ΤΣΣΚΑ κινδυνεύει να σταματήσει απόψε, αφού ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός και «σκληρός» στο ΣΕΦ και μπορεί να πετύχει μια νίκη που θα αποδείξει ότι αξίζει ακόμη και την κορυφή της κανονικής περιόδου. Δεν υπάρχει άλλο ματς που ο Ολυμπιακός θα προσφερθεί αουτσάιντερ στην έδρα του, θα πάμε με τη νίκη του γηπεδούχου.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • betarades
  • Πάμε Στοίχημα
  • Προγνωστικά Στοιχήματος
  • Στοίχημα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις