Στοίχημα: Επιλογές από Ισπανία και Euroleague

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης, έχουμε ωστόσο καταλήξει σε τρεις προτάσεις! Κατά κύριο λόγο θα μας απασχολήσει η αγωνιστική δράση στην Euroleague, ενώ ένα σημείο προκύπτει και από την Α’ Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα bonus kazino που προσφέρουν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κομβικός ο Λεκαβίτσιους

Ξεκινάμε με τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της Euroleague, στον οποίο θα ασχoληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα. Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς τους Καλάθη και Παππά, γεγονός το οποίο αυξάνει αυτόματα τις ευθύνες του Λούκα Λεκαβίτσιους. Στον αγώνα της Τρίτης με την Μακάμπι, στον οποίο έλειπε επίσης ο Καλάθης, ο Λιθουανός ήταν θετικότατος, σημειώνοντας 13 πόντους. Απόψε στο Βελιγράδι ο ρόλος του θα είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένος, αφού δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Παππάς, και τα νούμερά του θα αυξηθούν, καθώς υπάρχει λειψανδρία στις θέσεις των γκαρντ. Αξίζει, επομένως, να επιλέξουμε το Over 10 πόντοι Λεκαβίτσιους, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.87.

Ανταγωνιστική η Μπάμπεργκ

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση, με τον επόμενο αγώνα που θα μας απασχολήσει να είναι αυτός ανάμεσα στην Μπάμπεργκ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γερμανοί προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 88-84 από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδό τους για να αντιμετωπίσουν τη “βασίλισσα”, από την οποία απέχουν μία νίκη στη βαθμολογία. Είναι εξαιρετικοί φέτος στην Euroleague, ειδικά μπροστά στο κοινό τους μπορούν να κοντράρουν οποιονδήποτε αντίπαλο και πιστεύουμε ότι θα βάλουν και σήμερα δύσκολα στη Ρεάλ, η οποία παρά τις απουσίες παραμένει ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Η Μπάμπεργκ έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι το τέλος και θα πάμε με το +4.5 των γηπεδούχων, σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει η Αλαβές

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με ποδόσφαιρο και την αναμέτρηση Αλαβές – Μάλαγα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Ισπανίας. H Ντεπορτίβο το Σάββατο είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στάθηκε αρκετά καλά, χωρίς, όμως, να καταφέρει να αποφύγει την ήττα με 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών που είχαν προηγηθεί σε όλες τις διοργανώσεις και σήμερα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Βρίσκει, άλλωστε, απέναντί της μία Μάλαγα η οποία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει μία μόλις νίκη και, ειδικά εκτός έδρας αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στο 2.20 προσφέρεται ο “άσσος”, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και θα μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις