Έκαναν την έκπληξη τα Λεχώνια, 0-1 τον Ιάσονα

Σπουδαίο «διπλό» για τα Λεχώνια, που επικράτησαν με 0-1 του Ιάσονα. Η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της αγωνιστικής, καθώς κατόρθωσε να πάρει τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 82′ ο Καμπέρης με πλασέ. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 33′, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Γ. Τασιόπουλος, απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Λάμπρου για διαμαρτυρία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπερζέμης είχε χαμένο πέναλτι στο 51′, με τη μπάλα να βρίσκει αρχικά το δεξί δοκάρι του Μουράβα, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε ο κίνδυνος από τους παίκτες των Λεχωνίων. Επίσης, οι Θεοδωρόπουλος και Άλμπα είχαν από ένα δοκάρι στο 30′ και στο 76′ αντίστοιχα.

Διαιτητής: Γ. Τασιόπουλος.
Βοηθοί: Κ. Τασιόπουλος, Δημητράκης.

ΙΑΣΩΝ
: Μουράβα, Φέιζο, Σαββάκης, Σπύρου, Κωτσαλής, Τσίγκας, Σιφνιώτης (70′ Πιτσάβας), Άλμπα, Θεοδωρόπουλος, Λάμπρου, Ζατσάι (46′ Μπερζέμης).
ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Ντενίς, Καραγιάννης, Σ. Χατζηκώστας, Μανούσος, Χρυσοχοΐδης, Ξενάκης (85′ Στυλιαρογιάννης), Ρενάτο (79′ Θάνος), Κ. Χατζηκώστας (82′ Μπούρντα), Παρασκευόπουλος (60′ Μαμούρης), Χαμπέρης.

  • 1ος όμιλος Β’ ΕΠΣΘ
  • Λεχώνια
  • Ιάσονας Άλλης Μεριάς
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις