Έτοιμος να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΘ ο Τοξότης

Ο Τοξότης με τη φετινή του πορεία δείχνει ότι ξεπερνά τις κακές πορείες των τελευταίων ετών και επανέρχεται στο δρόμο των επιτυχιών. Μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών, η ιστορική ομάδα του Βόλου, με προπονητή τον Θανάση Χρυσοχού, έχει πραγματοποιήσει μία ονειρεμένη πορεία, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς

σε εννέα αγώνες (έχει κάνει το ρεπό της), έχοντας την καλύτερη επίθεση στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ με 30 τέρματα και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ (την καλύτερη άμυνα του ομίλου διαθέτει η Αγία Άννα με παθητικό 4 τερμάτων, έχοντας δώσει έναν αγώνα λιγότερο, καθώς εκκρεμεί αυτός με τους Ν.Α. Νίκης).
«Πρώτο βιολί» στην επίθεση του Τοξότη είναι ο Λευτέρης Δενελάβας, ο οποίος έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 13 τέρματα. Ο δυναμικός επιθετικός έχει πετύχει σχεδόν το 50% των συνολικών τερμάτων, που έχουν βάλει οι «κυανέρυθροι», δείχνοντας πως αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες της φετινής εξαιρετικής πορείας που διαγράφει η βολιώτικη ομάδα.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένο πρώτο μισό της σεζόν για τον Τοξότη, δεν έπαιξε μόνο η επιστροφή του Λευτέρη Δενελάβα, αλλά και του αδερφού του Νίκου Δενελάβα, ο οποίος βοηθά σημαντικά, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας του, όσο και στο σκοράρισμα, μετρώντας 4 τέρματα.
Επίσης, οι «κυανέρυθροι» μπορεί να έχουν στο ρόστερ τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως οι αδερφοί Δενελάβα, ωστόσο διαθέτουν πολύ ταλαντούχους παίκτες μικρότερων ηλικιών. Ο Δημήτρης Σοροβόλας και ο Χρήστος Λέτσος αποτελούν φωτεινά παραδείγματα τέτοιων ποδοσφαιριστών, καθώς ο πρώτος έχει σημειώσει 4 τέρματα ως μεσοεπιθετικός, ενώ ο δεύτερος διακρίνεται για τις τελικές πάσες που μοιράζει στους συμπαίκτες του.
Το κλίμα δείχνει να είναι εξαιρετικό στις τάξεις του Τοξότη. Οι «κυανέρυθροι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τότε αναπόφευκτα θα πανηγυρίσουν την άνοδο ως πρωταθλητές, επιστρέφοντας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, με τον καλύτερο τρόπο.

  • Τοξότης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις