Για το τρίποντο των …πλέι οφ στο βούρκο των Σερρών (pregame)

Την ευκαιρία να κλειδώσει την είσοδό του στα πλέι οφ θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα το μεσημέρι (28/3, 15:00) ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Εθνικό Σερρών. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από χθες στις Σέρρες με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου και θα έχει τη δυνατότητα στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας να διεκδικήσει και μπόνους ενός βαθμού.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και υπάρχει περίπτωση ο διαιτητής της αναμέτρησης να μην δώσει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του. Σε αυτή την περίπτωση ο αγώνας θα αναβληθεί για την επόμενη μέρα την ίδια ώρα. Να σημειώσουμε πως όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του νομού έχουν αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων μετά την πρόσφατη κακοκαιρία. Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Σερρών:

«Με αρκετό νερό μετά τα καιρικά φαινόμενα, συνεχόμενες βροχές, που επικρατούν στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα μετέτρεψαν σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου της πόλης των Σερρών».

Τρεις απουσίες και τρεις επιστροφές για Ολυμπιακό Βόλου

Από το σημερινό (Σάββατο 28/3, 15.00) παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κλάρενς Μπιτάνγκ (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής), Γρηγόρης Κυζιρίδης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) και Λευτέρης Γιαλούσης (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του).

Αντίθετα, στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα βρίσκονται και πάλι οι Στάθης Ρόκας, Αλέξανδρος Νικολιάς και Αλέξανδρος Ζέρης, οι οποίοι εξέτισαν με την ποινή τους.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών είναι οι εξής: Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Μπουτζίκος, Θέος, Ρίζος, Ζέρης, Κασμερίδης, Νικολιάς, Καρράς, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κεσίδης, Ιντζίδης

Χωρίς Κουκόλη, αλλά με τον 18χρονο Ανδρέου o Εθνικός Σερρών

Δύο εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας των Σερρών ενόψει του σημερινού αγώνα, που θα είναι και ο τελευταίος εντός έδρας για τον Εθνικό μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Football League. Συγκεκριμένα εκτός 18αδας έμεινε ο αρχηγός Χρήστος Κουκόλης, παρότι εξέτισε την ποινή του, ενώ σε αυτήν βρίσκεται ο 18χρονος Ανδρέας Ανδρέου που προέρχεται από την ομάδα Νέων και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον Κουκόλη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ο τρίτος μετά τους Μαρίνου και Χατζηδημητρίου που …τελειώνει, πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, ωστόσο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα από τότε που ανέβηκε στην Football League2.

Όσο για τον Ανδρέου είναι ένας από τους παίκτες που είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και επιλέχθηκε να προωθηθεί τώρα για να πάρει πιθανόν και κάποιο χρόνο συμμετοχής στα δύο εναπομείναντα ματς. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εγγονός του πάλαι ποτέ Δημάρχου των Σερρών Ανδρέα Ανδρέου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και λόγω της βροχής η Παρασκευή περιελάμβανε μόνο βιντεοθεραπεία, ενώ στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία μετέχουν οι: Κραβαρίτης, Γούπος, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Τσιλούλης, Κρεββατάς, Κωφοκώτσιος, Δούμτσιος, Νικολίτσας, Κορνελάτος, Παναγιωτίδης, Κρουσταλλέλης, Σαββίδης, Δέντσας, Ελευθεριάδης, Μπλέντι, Αγγελίδης και Ανδρέου.

Ρεπορτάζ Εθνικού Σερρών: serressport.gr

Γιαννουλάκης ο άρχων του αγώνα

Την αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Γιαννουλάκης από την ΕΠΣ Χανίων, με βοηθούς τους κ.κ. Εμμανουήλ Καλφάκη από την ΕΠΣ Χανίων και Ιωάννη Βάντση, από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Ταπατζάς από την Θράκη.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Γιαννουλάκης είχε οριστεί και στον εντός έδρας αγώνα των ερυθρολεύκων με τον Αιγινιακό και μάλιστα με τον ίδιο πρώτο βοηθό, τον Καλφάκη από τα Χανιά. Νικητής της αναμέτρησης στο ΕΑΚ είχε αναδειχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου με σκορ 2-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις