“Θύμωσε και κέρασε πεντάρα” ο Θησέας…

Σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση που είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα, ο Θησέας με εκπληκτική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο, επικράτησε του Πυράσου με 5-2 έχοντας
κάνει ολική ανατροπή…

Πολύ καλοί οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκαν δύο φορές, ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι που όχι μόνο κατάφεραν να κατακτήσουν το “τρίποντο” αλλά και με την εμφάνισή τους έκαναν τους πολλούς φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο βοηθητικό του ΕΑΚ να παραληρούν από χαρά μετά το τέλος της αναμέτρησης, για τη νίκη με μεγάλο σκορ που ήρθε απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και μετά από τόσο έντονη εναλλαγή συναισθημάτων.
Πλέον η ομάδα της Αγριάς μετρά εννέα νίκες σε δέκα αγώνες, δείχνοντας ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Πυράσου στο 29′ με τον Δαμασκό για να έρθει η ισοφάριση με πλασέ του Σφάκα μέσα από την περιοχή στο 41′. Δύο λεπτά αργότερα απευθείας φάουλ του Ζαχαράκη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του Πυράσου που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο μέρος είχε εντελώς διαφορετική εικόνα, αφού οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παπαστεργίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να “καθαρίσουν” το ματς κι εκμεταλλευόμενοι οποιοδήποτε σφάλμα των αντιπάλων τους, οι οποίοι υπέπεσαν σε πολλά ατομικά λάθη, αρχικά ισοφάρισαν στο 54′ με κεφαλιά του Κοτζαθανάση μετά από σέντρα του Ρουκά, για να πάρουν λίγο αργότερα (60′) το προβάδισμα με πλασέ του Ισά μέσα από την περιοχή.
Το εκρηκτικό δεκαπεντάλεπτο διάστημα για την ομάδα του Θησέα που οδήγησε στην πλήρη ανατροπή, ολοκληρώθηκε στο 67′ όταν ο Αντζούρης, μετά από πάσα του Κοτζαθανάση, έκανε προσωπική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-2.
Το τελικό ακορ διαμορφώθηκε με την συμπλήρωση των 90 λεπτών, όταν σε αντεπίθεση από αριστερά ο Αντζούρης γύρισε την μπάλα στον Μερμίγκη κι αυτός ψύχραιμα διαμόρφωσε το τελικό 5-2 (φωτο).
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες (68′ λ. τρ. Καραλόπουλος), Τανάγιας, Σφάκας (58′ Αντζούρης), Γκουγκούδης (78′ Μερμίγκης), Βλάχος, (46′ Μίλτος), Κοτζαθανάσης, Ισά
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ίμπρα, Μπασδάνης, Γκίνης, Γιοβάνης, Τζορμπατζής (75′ Τσάμης), Κατής, Ζαχαράκης, Σαμαράς (63′ Τσάκαλος), Δαμάσκος, Σιώμος (78′ Μπαρμπούτας)

*Οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές του Θησέα, εύχονται στο γυμναστή της ομάδας Νίκο Αθανασιάδη να του ζήσει η νεογέννητη κορούλα του.

  • ΘΗΣΕΑΣ
  • Πύρασος
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις