Η Σκιάθος κέρδισε τη θαλασσοταραχή… αλλά όχι την Ακρόπολη

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Ακρόπολης που ήταν καλύτερη και δίκαια νίκησε στο Σέσκλο την ομάδα της Σκιάθου με 1-0. Ωστόσο, αυτό στο οποίο αξίζει να σταθούμε ιδιαίτερα από την σημερινή αναμέτρηση, είναι η μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα του νησιού προκειμένου να ταξιδέψει και να παρουσιαστεί στο γήπεδο, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στη θάλασσα και το πολύωρο ταξίδι που προηγήθηκε της αναμέτρησης…

Μάλιστα το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, ως επακόλουθο της καθυστέρησης που είχε η άφιξη του πρωινού δρομολογίου από τη Σκιάθο προς τον Βόλο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και σφοδρής θαλασσοταραχής.
Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη της αναμέτρησης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι εκτός από το γκολ που σημειώθηκε στο 14ο λεπτό με τον Μιχολίτση, είχαν επίσης πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Αξιώτη, Τσουκάλη, Μιχολιτση, με κορυφαία από αυτές το δοκάρι του Τσουκάλη στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι ποδοσφαιριστές της Σκιάθου προσπάθησαν να σταθούν αξιοπρεπώς στην αναμέτρηση, παρά τις όποιες δυσκολίες που προηγήθηκαν και την πολύ μεγάλη επιβάρυνση που ένιωθαν λόγω της θαλασσοταραχής και της επακόλουθης ναυτίας για πολλούς από αυτούς κι έκαναν προσπάθεια κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο να μπουν στο παιχνίδι.
Η απόδοσή τους δεν ήταν καλή όμως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (90′) σε μία περίεργη φάση προσπάθησε να γίνει ένα διώξιμο του Σιαμέτη η μπάλα πήρε μία καμπύλη τροχιά και χτύπησε την επάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, σε μία φάση όμως την οποία έλεγχε ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης, Ανατολής.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Ελ. Πρίφτι για διαμαρτυρία.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος (65′ λ. τρ. Ανατολής), Παπαεμμανουηλίδης, Κ. Κολημήτρας Τ. Κολημήτρας, Χάνος, Τσιαντής, Μόσιος (46′ Σιαμέτης), Κόκκας, Αξιώτης (87΄ Θεοδώρου), Τσούκαλης, Μιχολιτσης (76′ Παγώνης)
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Χρυσάνθης (80′ Νικολαΐδης,) Τουρναβίτης (85΄Φερετζέλης), Ελ. Πρίφτι, Νασιάκος, Ντ. Πριφτι, Τάσος (30′ Ζαρίφης), Σαρρής (87′ Γραβάνης) Χισάι, Μαλάκος, Φιλιππούλης.

  • Ακρόπολη
  • Σκιάθος
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις