Ο Βαγγέλης Τάχος αναλαμβάνει τον Παγασητικό

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Χρήστο Καψιώτη, οι παράγοντες του Παγασητικού ανακοινώνουν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το νέο προπονητή. Πρόκειται για τον πολύπειρο Βαγγέλη Τάχο ο οποίος επιστρέφει προπονητικά στην πόλη του Βόλου, καθώς μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Μλία Λάρισας, με την οποία στην ληξη της περασμένης σεζόν κατέκτησε άνοδο από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία της Λάρισας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο…

Άλλωστε, ο Β. Τάχος με επίσης εντυπωσιακό τρόπο είχε καταφέρει να ανεβάσει την Ακρόπολη από τη δεύτερη τοπική κατηγορία στην πρώτη, την ίδια χρονιά που ο Παγασητικός τερμάτισε δεύτερος κατακτώντας επίσης την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ.
Τελικά οι δρόμοι των δύο αντιπάλων τότε, Βαγγέλη Τάχου κι ομάδας Παγασητικού, πλέον γίνονται ένας, με τον έμπειρο κόουτς να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διατήρησης της ομάδας στην κατηγορία.

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του Παγαησιτκού, σε επικοινωνία με το “goalpost.gr” δήλωσε “Θελω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και τηνθέληση να με φέρουν στην ομάδα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο…”

  • Παγασητικός
  • ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΧΟΣ
  • ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις