Νίκη με ανατροπή για Θησέα, επί του Παγασητικού

Αν και η αναμέτρηση ξεκίνησε με εις βάρος του γκολ, ο Θησέας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το “τρίποντο”επικρατώντας 1-4, στην αναμέτρηση με τον Παγασητικό, που έγινε στο γήπεδο Σαρακηνού, σημειώνοντας ταυτόχρονα την 10η νίκη του σε 11 αγωνιστικές. Έτσι ο Θησέας παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι της Αγριάς που παρακολούθησαν το παιχνίδι, θέλοντας να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους…

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο, τις δυο από αυτές με πέναλτι, κατάφεραν εύκολα τη νίκη.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Παγασητικού, έχοντας τον Βαγγέλη Τάχο για πρώτη φορά στον πάγκο, επέδειξε περισσότερο πάθος, ωστόσο χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες κορυφαίου επιπέδου, όπως είναι ο Θησέας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15′ με τον Καραγιώργο σε μία φάση που έγινε στα καρέ του Θησέα και δύο λεπτά αργότερα μετά από πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι παίκτη του Παγασητικού (αμφισβητήθηκε έντονα από του ς γηπεδούχους) ο Κοτζαθανάσης έκανε στο 17′ το 111 με εύστοχη εκτέλεση.
Η ομάδα του Θησέα πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, με πλασέ του Αντζούρη μέσα από την περιοχή, για να έχουμε στο 29′ επίσης με πλασέ μέσα από την περιοχή, από τον Αναστασίου αυτή τη φορά το 1-3, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό 1-4 σημειώθηκε στο 57′ από πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Κοτζαθανάσης (φωτό), ενώ στο 85′ από σέντρα του Αντζούρη από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Παγασητικού.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Ξηρομερίτης, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Γκατζούνας, Λάιος Μαστροπαναγιώτης (75′ λ. τρ. Βουρδάκης), Λαρίσης (62′ Καραγιώργος), Κουτλουμπάσης, Θ. Σίμος.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Καραλόπουλος, Ιωάννου, Τανάγιας (46′ Δημουλάς), Ισά (60′ Μερμίγκης), Γκουγκούδης, Αντζούρης, Κοτζαθανάσης (62′ Γαρυφάλλου),
Μίλτος (62′ Βλάχος),
*θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης

 

 

  • Παγασητικός
  • ΘΗΣΕΑΣ
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις