Ο Διαγόρας τους πόντους, ο Πρωτεσίλαος τις εντυπώσεις…

Ο Διαγόρας συνέχισε το νικηφόρο σερί του επικρατώντας αυτή τη φορά εκτός έδρας επί του πρωτεσιλάου με 1-0, σε μία αναμέτρηση στην οποία κυριάρχησε η δύναμη και τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 25ο λεπτό με εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω διπλής αποβολής σε εκείνο το χρονικό σημείο, αλλά ήταν εκείνοι που είχαν τις μεγάλες στιγμές, τουλάχιστον για να ισοφαρίσουν, αφού στο διάστημα 80′-90′ είχαν χαμένες κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι…

Αναλυτικότερα, στο 23′ υπήρξε η διπλή αποβολή αρχικά στον Χασιώτη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Πάσχο και στην ίδια φάση απευθείας κόκκινη στο Νικογιάννη για διαμαρτυρία.
Στο 35′ υπήρξε μια φάση που εξόργησε τους γηπεδούχους, όταν ο Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και πριν σκοράρει ανατράπηκε, με τον διαιτητή Χαλβατζάκο να δείχνει πέναλτι και αποβολή. Μετά από σύσκεψη με τον αρμόδιο βοηθό του κι αφού υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή, πήρε πίσω την απόφασή του και υπέδειξε οφ-σαιντ “φάντασμα”, όπως το χαρακτήρισαν οι παράγοντες των γηπεδούχων.
Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Θ . Μπίλη δεν παράτησαν το παιχνίδι, έκαναν κατάθεση ψυχής και υπερπροσπάθεια και λίγο έλειψε να επιτύχουν μια επική ανατροπή στο σκορ, όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Μοιραίος παίκτης σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Θ. Κόρκος, που λίγο πριν είχε περάσει ως αλλαγή κι έχασε δυο τετ α τετ, ενώ στο 84′ υπήρξαν διαδοχικά σουτ των Βαλώτη και Σούδη πού αποκρούστηκαν από από τα σώματα παικτών του Διαγόρα.
Όμως η μεγάλη φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους ήταν λίγο νωρίτερα, όταν στο 80′ ο Α. Λάμπος εξ επαφής και σε άδειο τέρμα “κατάφερε” να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.
Αυτή η προσπάθεια δεν άφησε ασυγκίνητους και τους ανθρώπους του Διαγόρα οι οποίοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης φέρονται να συνεχάρησαν την ομάδα του Πρωτεσιλάου, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων εύχονται καλή συνέχεια και καλή πορεία στην ομάδα του Διαγόρα.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Α. Λάμπος, Σούδης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, (75′ Θ. Κόρκος), Μαρικλέν (87′ Ι Λάμπος), Κοπάνας (82′ Λεϊμονής), Νικογιάννης, Βαλωτής Παπαδόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμανλής (72′ Κ. Καραπλιάγκος), Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς Δημητριάδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (87′ Γάρος), Τρελόπουλος (57′ Καλιακούδας), Πάσχος (85′ Καπούλας), Καναβός, Γουτούλης

  • Πρωτεσίλαος
  • Διαγόρας
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις