Η Ακρόπολη επικράτησε του Αίαντα… που διαμαρτύρεται

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 για την Ακρόπολη, που επετεύχθη στην δύσκολη έδρα της Σούρπης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ σε ένα ημίχρονο που γενικότερα δεν δημιουργούσαν άλλες φάσεις, ενώ στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι που είχαν την πρωτοβουλία διαμαρτύρονται για διαιτητικές αποφάσεις…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, όμως στο 12′ υπήρξε χέρι του Σιαμέτη εντός περιοχής και σωστά δόθηκε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόκας κι έκανε το 0-1
Στο 27′ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε αρχικά στον Κόκα ο οποίος έκανε την ασίστ στο Μιχολίτση που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε κι έτσι έγινε το 0-2, χωρίς να υπάρχουν άλλες φάσεις από τους φιλοξενούμενους.
Αντίστοιχα στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δύο τετ α τετ του Χειλά που δεν τα κατάφερε, ενώ στο 65′ ο Παπανικολόπουλος έκανε το σουτ για να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης.
Στο β’ μέρος σημαντικές ευκαιρίες έχασαν και οι ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης,
με τρεις από αυτές να ξεχωρίζουν, όταν αρχικά έγινε σουτ του Κόκα που αποκρούστηκε από τα σώματα, στη συνέχεια σουτ του Τσουκάλη κι απόκρουση του Χαλάτση και νέο σουτ του Μιχολίτση που επίσης απόκρουσε εντυπωσιακά ο Χαλάτσης.
Στη δεύτερη περίπτωση από πλάγια θέση ο Κόκας για να σιγουρέψει γύρισε τη μπάλα στον Τσουκάλη που πλάσαρε για να έχουμε εκ νέου φοβερή απόκρουση του Χαλάτση και τέλος ο Κόκκας και πάλι γύρισε την μπάλα στον Μιχαλίτση, ο τελευταίος όμως σούταρε άουτ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Αίαντα εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία των τελευταίων αγωνιστικών γενικότερα και ιδιαίτερα αυτή του κ. Βλάχου, αναφερόμενη κυρίως σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη για χέρι που έγινε εντός της περιοχής της Ακρόπολης και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στον αμαρκάριστο Μπιρτσάι και η δεύτερη για χτύπημα εκτός φάσης (κλωτσιά στην κοιλιά του Σιαμέτη) για την όποια πράξη δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής.
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μακανίκας (50′ Χουλιαράς), Λαγός, Ν. Χαλάτσης, Μπιρτσάι, Χριστέλος, Σιαμέτης (80′ Ξηροκώστας), Χειλάς, Κωστούλας, Κατσαβριάς.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουλίδης, Σιαμέτης, Τσούτσας, Τσιαντής Χάνος, Κ Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας (90′ Βλιώρας), Μιχολίτσης (73′ Παγώνης), Τσουκάλης (88′ Γκαντής) Κόκας (83′ Θεοδώρου)

  • Ακρόπολη
  • Αίας Σούρπης
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις