Όταν χρειάστηκε… εξ(ι)ασφάλισε τη νίκη ο Πύρασος

Ευρεία νίκη κατάφερε ο Πύρασος επί του Πηλέα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 3-0 σ’ ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2. Τελικά η νίκη παρέμεινε στη Ν. Αγχίαλο και μάλιστα με το ευρύ 6-2… 

Το σκορ άνοιξε στο 30′ με μακρινό φάουλ του Ζαχαράκη και στο 33′ έγινε το 2-0, μετά από κόρνερ του Ζαχαράκη και πλασέ του Κατή. Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου από το πρώτο γκολ, έγινε το 3-0 από παράλληλη σέντρα του Σαμαρά και σκόρερ του Ζαχαράκη (40′) που πέτυχε στην κίνηση το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Από κει και πέρα τη σκυτάλη πήραν οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν λίγο πριν το ημίχρονο σε 3-1 με το Θάνο (43′), για να κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο πλέον (75′) το 3-2 από σέντρα σουτ του Θάνου κι αυτογκόλ του Τσάκαλου, αφού η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του χτύπησε στα πόδια του κι άλλαξε πορεία.
Φαίνεται ότι η μείωση του σκορ ανάγκασε τους γηπεδούχους να “σοβαρευτούν”. Με το 14χρονο Νίκο Γάτο στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να σκοράρει, μετά από πάσα του Τσάκαλου στο 77′ κάνοντας το 4-2 και ουσιαστικά εξαλείφοντας κάθε ελπίδα του Πηλέα να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, για να έχουμε στο 88′ το 5-2 από τον Φώτου και στο 90′ από τον Τσορμπαντζή το τελικό 6-2, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάκαλος, Τσορμπαντζής, Γκίνης, Κατής (78′ Ευθυβούλης), Δ. Τσάμης (68′ Φούκης), Σαμαράς (64′ Ίμπρα), Σιώμος (76′ Γάτος), Ζαχαράκης, Δαμάσκος.
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Αντζούρης (62′ Μπραχιμάι), Καναράς, Φώτου, Παπαπορφυρίου (46′ Ευθυμιάδης), Σιαμέτης, Βαΐτσης (72′ Βαρσαμάς), Δημόπουλος, Θάνος, Τσελεπίδης (85′ Αναστασόπουλος).

  • Πύρασος
  • Πηλέας
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις