Του πηγαίνουν τα Σάββατα…

Μετά από αρκετό καιρό ο Μαγνησιακός αγωνίστηκε και πάλι απόγευμα Σαββάτου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ κι επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε στην έδρα του επί του Πρωτεσιλάου με 3-0. Ένα οκτάλεπτο ξέσπασμα, στο οποίο σκόραραν και τα τρία τέρματα τους, ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, ώστε να τους επαναφέρει στις νίκες. Σ΄αυτό το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Β. Πανόπουλου λειτούργησε υποδειγματικά…

τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, όπου ακόμη και ο τερματοφύλακας έκανε το καλύτερο που μπορούσε, καθώς δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης όχι μόνο απέκρουσε, αλλά μπλόκαρε την μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι των φιλοξενούμενων.
Από την πλευρά της η ομάδα του Πρωτεσιλάου, γι’ ακόμη μία φορά μακριά από την έδρα της έχασε την ισχύ της, καθώς οι πολλές αναγκαστικές απουσίες, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επηρέασαν την αγωνιστική εικόνα της.
Αναλυτικότερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, καθώς δεν υπήρξε σχεδόν καμία καλή φάση κι έτσι περάσαμε στο δεύτερο μέρος όπου με δύο γκολ του Χατζητρακόσια κι ένα του Τσένα, ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Στο 60′ ο Δανιλόπουλος έκανε σέντρα από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης κι ο Χατζητρακόσιας με δυνατό σουτ εντός περιοχής, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0, σε προσπάθεια που ξεκίνησε πάλι από δεξιά, όταν ο Τσένα έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι έξω από τη μικρή περιοχή, εκεί που Δανιλόπουλος “πάτησε” την μπάλα στρώνοντάς τη ταυτόχρονα στον Χατζητρακόσια, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στο 63′ σημειώθηκε το 3-0 όταν ο Ζάγκας σούταρε, ο Α. Λάμπος έδιωξε πάνω από τη γραμμή, με τη μπάλα να φτάνει στον Τσένα, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, σημειώνοντας το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ούτε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν ο Βαλωτής κέρδισε πέναλτι από τον Βασιλείου, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος. Όμως ο Βίτσος, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, κατάφερε όχι μόνο να αποκρούσει αλλά και να μπλοκάρει την μπάλα, διατηρώντας έτσι ανέπαφη της εστία του.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Ζάγκας, Βασιλείου, Προβιάς, Κόκκας (87′ Θεοδωρόπουλος), Μάιπας (59′ Οικονόμου), Γκέρτσος (89′ Τζίκας), Δανιλόπουλος, Τσένα (77′ Δεμίρης), Χατζητρακόσιας.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Μιχόπουλος, Α. Λάμπος, Ι. Λάμπος (67′ Χριστοδούλου), Σούδης, Λεϊμονής, Θ. Κόρκος, Μαρικλέν (84′ Τσουβαλιάς), Παπαδόπουλος, Βαλωτής, Κοπάνας.

  • Μαγνησιακός
  • Πρωτεσίλαος Πτελεού
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις