Γ. Συκιώτης: «Ο κοινός σκοπός μας ενώνει»

Μία νέα υποψηφιότητα στις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης είναι ο Γιάννης Συκιώτης. Ο Γιάννης είναι από τους τυχερούς που έζησαν και κατέγραψαν καρέ καρέ την πορεία της Νίκης Βόλου προς την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με την επίσημη πλέον αγαπημένη των Νικιωτών, την ομάδα του κυρ Αλέκου, του Ανιέτε, του Τζιώρα και των άλλων παιδιών.

Ο επίσημος φωτογράφος της Νίκης θέλει να μεταφέρει τις εμπειρίες μίας επιτυχημένης χρονιάς στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και να βάλει από το πόστο που θα του ζητηθεί το λιθαράκι του στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Συκιώτης δεν θα μασήσει τα λόγια του και θα πει την άποψή του ακόμη και αν είναι διαφορετική των υπολοίπων.

Για τις σημερινές εκλογές ο Γιάννης Συκιώτης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Το σωματείο μας, η μάνα μας Νίκη, αυτή την εποχή περνάει μια από τις πιο δύσκολες, αν όχι την δυσκολότερη, περίοδο της ύπαρξής της. Μας χρειάζεται όλους εκεί ενωμένους, να δώσουμε το βροντερό παρών και να την βοηθήσουμε να επιστρέψει στους χώρους στους οποίους ανήκει. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πολεμήσουμε γι αυτό από το πόστο του ο καθένας και όσο μπορεί. Ας αφήσουμε για λίγο έστω τις όποιες αντιπαραθέσεις.

Στις αυριανές εκλογές με το παρών μας και κυρίως με την ψήφο μας θα βάλουμε το πρώτο λιθαράκι για την κατάκτηση αυτού του στόχου. Στόχος ο οποίος για να κατακτηθεί θα πρέπει να περάσουμε όλοι εμείς από πολλά δύσβατα και απόκρημνα μονοπάτια. Χρειάζεται ενότητα και να καταλάβουμε όλοι πως μας ενώνει ένας κοινός σκοπός και ένα μεγάλο όραμα.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.

Γιάννης Συκιώτης

ΥΓ. Ευχαριστώ όλους σας για τα τόσα Like στο παραπάνω κείμενο αλλά θα ήθελα να δείτε και ποιοι τα δίνουν. Με κάνει χαρούμενο που παίχτες από την περυσινή ομάδα που πάλεψαν μαζί μας και για μας, νιώθουν ακόμη και σήμερα όπως εγώ γι αυτή την ομάδα. Αγάπη και πάθος. Διδαχθείτε.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις