“Τρίποντο” από το πρώτο ημίχρονο…

Πετυχαίνοντας γκολ από πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, ο Θησέας δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σκιάθου επί της οποίας ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε με 3-0, στην κυριακάτικη αναμέτρηση που έγινε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Η ομάδα της Αγριάς, συνέχισε το νικηφόρο σερί που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας πλέον 11 νίκες σε 12 αγώνες…

Από την άλλη πλευρά οι σκιαθίτες που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν κατάφεραν σε μία- δύο πολύ καλές δικές τους στιγμές να αντιδράσουν πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα και μοιραία υπέστησαν την ήττα.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Φιλιππούλη που έσπασε το χέρι του, όταν έπεσε με άσχημο τρόπο, ήταν το γεγονός που σημάδεψε αρνητικά την αναμέτρηση.
Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό όταν βαθιά μπαλιά, πίσω από το κέντρο, βρήκε τον Γκουγκούδη στην δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής της Σκιάθου, με τον μεσοεπιθετικό του Θησέα να κοτρολάρει άψογα και με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 36′ επίσης με πολύ όμορφο τρόπο έγινε το 2-0, όταν από τον Μίλτο έγινε γέμισμα μέσα στην περιοχή, εκεί και λίγο μέσα από τη γραμμή ο Γκουγκούδης σταμάτησε την μπάλα και αφού έκανε μία περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, πλάσαρε δυνατά στη δεξιά γωνία του Νικολαΐδη.
Το 3-0 έγινε στο 41′ όταν ο Ισά κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα διεκδικώντας μπαλιά που έγινε πριν από το χώρο του κέντρου, πρόλαβε το διώξιμο των αμυντικών της Σκιάθου, έκανε την κίνηση εντός της περιοχής κι όταν έφτασε σε θέση βολής γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, όπου από τον άξονα έρχονταν ο Αραμπατζής που δέχτηκε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με πολύ ωραίο τρόπο πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί. Ωστόσο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά του Θησέα που θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα, χωρίς όμως αυτό να γίνει και τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Τανάγιας (46′ Αντζούρης), Μίλτος (62′ Σφάκας), Γκουγκούδης, Αραμπατζής (62′ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Ισά (70′ Μερμίγκης).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Χρυσάνθης, Νασιάκος (67′ Τσικούνας), Ζαρίφης, Τουρναβίτης, Μπρέγκου (63′ Φερετζέλης), Τάσος, Ντ. Πρίφτι (83′ Γραβάνης), Χισάι, Μαλάκος, Φιλιππούλης (29′ λ. τρ. Σαρρής)
*Οι παράγοντες της Σκιάθου ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Θησέα κ.Τάκη Αλιάτη για την βοήθεια που προσέφερε, συνοδεύοντας στο νοσοκομείο τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή τους.
** Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Θησέα εύχονται στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή Φιλιππούλη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους

  • ΘΗΣΕΑΣ
  • Σκιάθος
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις