Εκτός έδρας “τεσσάρα” για Αίαντα

Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση για τον Αίαντα, επί του Άνθιμου Γαζή, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που είχαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- ήταν διαθέσιμα μόλις 11 παίκτες- κατάφεραν να κερδίσουν με 4-2 τον Άνθιμο Γαζή έχοντας προηγηθεί στο 50′ με 0-4. Πρόσωπο, του αγώνα για την ομάδα της Σούρπης ο Θανάσης Κωστούλας, που πέτυχε δύο γκολ εκ των οποίων το δεύτερο εκπληκτικής έμπνευσης κι εκτέλεσης, ενώ είχε ασίστ στο 0-4.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν κι εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα κι ενδεχομένως την κούραση των φιλοξενούμενων, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, με τις οποίες θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο.
Το 0-1 έγινε πολύ νωρίς, με σουτ του Κωστούλα από το ύψος της περιοχής, για να έχουμε στο 40′ το 0-2 με το ίδιο σκόρερ που πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της αγωνιστικής, με λόμπα από πλάγια θέση κι εκπληκτικό πέρασμα της μπάλας πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 44′ ο Σιαμέτης με ατομική προσπάθεια πέρασε τρεις αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά για να κάνει το 0-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό 0-4 σημειώθηκε στο 50ο λεπτό, από ασίστ του Κωστούλα και πλασέ του Κατσαβριά.
Από εκεί και πέρα ανέλαβαν δράση οι γηπεδούχοι, που σκόραραν δύο φορές με σκόρερ τον Κίτσα, την πρώτη στο 51′ με τετ α τετ και τη δεύτερη φορά με κεφαλιά στο 55′ από εκτέλεση κόρνερ, οπότε διαμορφώθηκε και το τελικό 4-2.
Την αναμέτρηση σημάδεψε ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Άνθιμου Γαζή, Τζήμα, ο οποίος στο 75ο λεπτό, μετά από τζαρτζάρισμα με αντίπαλο του, έκανε “τσουλήθρα” στον βρεγμένο τερέν και χτύπησα με τον ώμο (κλείδα) σε τειχίο που βρίσκεται στα όρια του αγωνιστικού χώρου. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καρούτσος, Παρασκευάς, Βούλγαρης, Κωστάκης, Αλεξίου, Κουοτσουνίδης (55΄ Ταφίλης), Παπαδόπουλος, Κίτσας, Αρντιρά (46′ λ.τρ. Τζήμας, 75 λ τρ Μπόγιαν), Τσατσαρώνης
ΑΙΑΣ: Ν. Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Πλαβός, Καλοδήμος, Σιαμέτης, Μπιρτσάι, Γαρυφάλλου, Χειλάς, Κωστούλας, Κατσαβριάς

  • Αίας Σούρπης
  • Άνθιμος Γαζής
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις