Ανατροπή σκορ και λύτρωση… στο 94’ για Διαγόρα

Σε ένα παιχνίδι γενικά φτωχό σε φάσεις, που διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Διαγόρας συνέχισε το νικηφόρο σερί του, κάνοντας πλήρη ανατροπή του σκορ κι επικρατώντας τελικά με 2-1 επί της Ακρόπολης, με γκολ που σημειώθηκε στο 94ο λεπτό του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές. Με δύο γκολ στο β’ μέρος πήραν τη νίκη οι γηπεδούχοι, που είχαν τη μεγάλη απουσία του Κουβελά, ωστόσο διεύρυναν το σερί των έξι συνεχόμενων νικών…

Η Ακρόπολη προηγήθηκε στο 30ο λεπτό μετά από παράλληλη με το τέρμα σέντρα του Αξιώτη κι αυτογκόλ του Ακριβούση, υπό την πίεση του Μιχολίτση που έρχονταν από πίσω για να σπρώξει εκείνος τη μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ μέσα από την περιοχή του Καραμανλή και πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα στο 94ο λεπτό με κεφαλιά του Γάρου -που είχε περάσει ως αλλαγή- μετά από σέντρα του Σπ. Καραπλιάκου.
Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κόκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, κατά την εκτίμηση του διαιτητή.
*Συγχαρητήρια στο διαιτητή Ρούσση έδωσαν οι γηπεδούχοι, έντονα παράπονα για την διαιτησία του εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι, διαμαρτυρόμενοι για την πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, σε βάρος ποδοσφαιριστή τους, όταν για πολύ πιο κλασικές περιπτώσεις “χαρίστηκαν” κόκκινες κάρτες στους γηπεδούχους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν.
Επίσης εκφράζουν παράπονα για τον χρόνο των καθυστερήσεων που κατά την άποψή τους ήταν υπερβολικός, με βάση την εικόνα του αγώνα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Ακριβούσης (75′ Γάρος), Ν Βουραζέρης Πρασάς, Δημητριάδης, Σ. Καραπλιάγκος, Καπούλας (80′ Κ. Καραπλιάγκος), Καναβός, Καλλιακούδας (46′ Γουτούλης)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, Τσιαντής, Χάνος, Κόκας, Μόσιος (46′ λ. τρ. Τσούτσας), Μιχολίτσης (90′ Θεοδώρου), Τσουκάλης (86′ Παγώνης), Αξιώτης (88′ Σιαμέτης)

  • Διαγόρας Στεφανοβικείου
  • Ακρόπολη Σέσκλου
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις