Κύπελλο Ελλάδας: «Τεστ» με Καλλιθέα για ΑΕΚ (πρόγραμμα)

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ήδη η ΑΕΚ, ύστερα από τις νίκες κόντρα σε Λαμία και Απόλλωνα Λάρισας, και το σημερινό παιχνίδι με την Καλλιθέα δίνει τη δυνατότητα στον Μανόλο Χιμένεθ να «τεστάρει» την ετοιμότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του (19:30, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θα παρακολουθήσει λόγω της τιμωρίας του από το μπουθ τον αγώνα, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Γιακουμάκης και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Ακόμα και ο Πατίτο αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Χιμένεθ, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει και ο Κλωναρίδης. Ο 53χρονος προπονητής, άλλωστε, αποφάσισε να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Λιβάγια, ο Λάζαρος, ο Μπακάκης και ο Λόπες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στην Καλλιθέα: Μπάρκας, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Μπάμπης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Βλαχομήτρος.

Το σημερινό (30/11) πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

15.00 Εργοτέλης-Παναιτωλικός (COSMOTE SPORT3HD)

17.15 Παναιγιάλειος-Πανιώνιος (COSMOTE SPORT1HD)

17.15 Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός (COSMOTE SPORT3HD)

19.30 Καλλιθέα-ΑΕΚ (COSMOTE SPORT3HD)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις