Πρόκριση στα Τρίκαλα ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καλείται να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα (19:30, Cosmote Sport 1).

Μπορεί η θεσσαλική πόλη να αποτελεί πόλο έλξης ενόψει των Χριστουγέννων, όμως οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» μόνο για διασκέδαση δεν έχουν πάει εκεί.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεμπερδέψουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση, ώστε το νέο έτος να έχουν έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στην παράλληλα μάχη που θα δώσουν για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τους «ασπρόμαυρους». Συγκεκριμένα, ο Ρέι θα υπερασπιστεί αντί του Πασχαλάκη την εστία της ομάδας. Μπροστά του θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς και Δεληγιαννίδης.

Στον άξονα της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν οι Σάχοφ και Μαουρίσιο, με τον Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνει έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Λημνιός και Πέλκας, ενώ στην κορυφή επανέρχεται ο Πρίγιοβιτς αντί του Κουλούρη.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις