Για τις κενές θέσεις στη Γ’ Εθνική ισχύει ο ΚΑΠ του 2017!

Tην ερχόμενη εβδομάδα συζητείται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της Δόξας Δράμας κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ περί αναβολής του μπαράζ με τον Καραϊσκάκη, για την πλήρωση της κενής θέσης στη Football League, λόγω της αποχώρησης του Αγροτικού Αστέρα.

Της απόφασης της ΕΕΘ/ΕΠΟ προηγήθηκε απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία ισχύει ο ΚΑΠ του 2016, όσον αφορά τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της περιόδου 2017 – 18 και σ’ αυτόν (στον ΚΑΠ του 2016) δεν προβλέπεται διαδικασία συμπλήρωσης κενών θέσεων, κάτι που προβλέπεται στον ΚΑΠ του 2017.
Όμως η ΠΔΕ/ΕΠΟ είχε αποφασίσει ότι για την πλήρωση των κενών θέσεων ισχύει ο νέος ΚΑΠ και γι’ αυτό προχώρησε στη διαδικασία τέλεσης μπαράζ για την πλήρωση της κενής θέσης στη Football League.
Eπίσης με έγγραφο που εστάλη στις 4/8/2017 σε όλες τις Ενώσεις και φέρνει στη δημοσιότητα το Soccerplus, η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ ζητεί τη βοήθεια των ΕΠΣ ώστε όσες ομάδες που δικαιούνται συμμετοχής στο πρωτάλθημα της Γ’ Εθνικής δεν δηλώσουν συμμετοχή, να αντικατασταθούν από τις δευτεραθλήτριες, κατά τα οριζόμενα στον ΚΑΠ του 2017.
Επομένως αυτή τη στιγμή βλέπουμε να ακολουθείται άλλη διαδικασία για τη συμπλήρωσης του κενού στη Football League, λόγω της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου και άλλη για τη συμπλήρωση τω κενών στη Γ’ Εθνική!

πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθεί το έγγραφο της ΕΠΟ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις