Α. Πάτσης: “Μου είναι εντελώς αδιάφορο με ποιον και που παίζουμε”

“Δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες ομάδες και έδρες. Μου είναι εντελώς αδιάφορο το που και με ποιον παίζουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους αγώνες και να κάνουμε πραγματικότητα το στόχο μας, να ολοκληρώσουμε πρώτοι το πρωτάθλημα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 89,5 και στην εκπομπή Αθλητισμός χωρίς Όρια με τον Γιώργο Καρδαμάκη. Ο Ανδρέας Πάτσης μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως για την “κυανόλευκη” ΠΑΕ ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση:

Για τον διαχωρισμό των ομάδων στους δύο ομίλους

“Το να υπάρχει μια αντιστοιχία είναι φυσιολογικό και λογικό. Άλλωστε οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην SuperLeagueθα συναντηθούν στον τρίτο γύρο που θα λύσουν τρόπος του λέγειν και τις διαφορές τους”.

Για την σημερινή κλήρωση και την πρεμιέρα με την Δόξα Δράμας

“Θέλω να κάνω πρωταθλητισμό, αυτό έχουμε υποσχεθεί και αυτό κάνουμε. Δεν με απασχολεί με ποιον και που θα συναντηθώ. Πρέπει να είμαι άξιος να ανταποκριθώ σε αυτό που έχω υποσχεθεί. Λίγο πρέπει να μας απασχολεί που θα παίξουμε και εμένα και το επιτελείο μου. Άλλωστε δεν πρέπει κανένας παράγοντας να υποτιμά καμία ομάδα. Ποιος περίμενε ότι ο Απόλλων Αθηνών θα έκανε αυτή την καταπληκτική πορεία πέρυσι; Υποτιμούμε και υπερεκτιμούμε μερικές φορές κάποιες ομάδες. Το θέμα είναι αν πιστεύουμε εμείς στην ομάδα μας. Πρέπει η ομάδα να μπορεί να ανταποκριθεί παντού. Ή είμαστε ομάδα που μπορούμε ή δεν μπορούμε και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μου είναι εντελώς αδιάφορο με ποιον και που παίζουμε. Πρέπει είναι να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το στόχο μας και αυτός είναι να ολοκληρώσουμε πρώτοι .

Δεν μου λέει τίποτα η πρεμιέρα στο εκτός έδρας με την Δόξα. Δεν μου λέει τίποτα. Πέφτουμε στην μάχη και πρέπει να αποδείξουμε τι μπορούμε. Τα υπόλοιπα είναι ανασφάλειες και έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτά που έχουμε πει. Δεν μπορώ να μπω στην λογική που παίζω και με ποιον. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες ή δύσκολες και αντίστοιχα εύκολες ή δύσκολες έδρες”.

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές

“Όχι δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή. Ολοκληρώσαμε. Κάναμε τις προσθήκες που κρίναμε για να έχουμε και το διάστημα να υπάρξει η χημεία που πρέπει στην ομάδα. Δεν πέρασαν άλλωστε δύο μήνες για να ψάχνουμε το τέλειο στο παρά ένα. Όλοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτό που ξεκινάμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις