Πραγματοποίηθηκε ο αγώνας “Φιέστα” Παλαιμάχων Επίλεκτων Θεσσαλίας- ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, ο αγώνας μεταξύ των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας και της ομάδας Παλαιμάχων της ΑΕΛ. Οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας, αποτελούν το εγχείρημα της δημιουργίας μιας ομάδας που ξεκίνησε από μία παρέα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, με σκοπό την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ τους για τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Παράλληλα, η δραστηριοποίησή τους θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό με διάφορες εκδηλώσεις που θα συμμετέχει η ομάδα…

Επίσης, προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» προς τους μικρότερους αθλητές και ποδοσφαιριστές.
Στην ομάδα που έχει ως έδρα το Βόλο, συμμετέχουν πενήντα (50) παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ένστολοι Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υπήρξαν παλαίμαχοι όλων των Θεσσαλικών ομάδων.
Στο σημερινό παιχνίδι “φιέστα” έδωσαν το παρών δόξες του παρελθόντος από όλες τις ομάδες της Θεσσαλίας και φυσικά βολιώτες πρώην ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα των Επιλέκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας, αλλά και άσοι του παρελθόντος που αγωνίστηκαν με την ομάδα Παλαιμάχων της ΑΕΛ.
Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τους Παλαίμαχους της ΑΕΛ και συμμετείχε κανονικά στο παιχνίδι.
Παρόντας, χωρίς ν’ αγωνιστεί, ήταν κι ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος που ανήκει στο Σύνδεσμο Τρικάλων και είναι Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και μέλος των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας.

(*) Θα ακολουθήσει βίντεο με δηλώσεις και φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

  • Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας
  • ΦΙΛΙΚΑ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις