Θ. Χρυσοχού: “Να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη το ποδοσφαίρου για να δώσουμε βοήθεια”

Από την ομάδα του Τοξότη διοργανώνεται φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση της “Κιβωτού του Κόσμου” με τη συμμετοχή του Τοξότη των ποδοσφαιρικών ομάδων Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Θησέα Αγριάς. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΕΑΚ το Σάββατο (30/12)και η ώρα έναρξης θα είναι στις 3:00 το μεσημέρι. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, ο προπονητής του Τοξότη μίλησε εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειάς της ομάδας, τονίζοντας…

ιδιαίτερα μεταξύ άλλων, ότι το ποδόσφαιρο είναι δύναμη κι αυτή τη δύναμη πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να δώσουμε χέρι βοήθειας σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Αναλυτικά η δήλωση του Θανάση Χρυσοχού έχει ως εξής:
“Η αλήθεια είναι ότι το Ποδόσφαιρο, έστω και σε τοπικό επίπεδο, μας δίνει τη δύναμη να οργανώσουμε δράσεις, όπως αυτή του Σαββάτου, στο Βοηθητικό του Ε.Α.Κ. και συνεπώς πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δύναμη. Είναι υποχρέωσή μας να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δύναμη και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας όπου είναι δυνατόν να το κάνουμε.
Αυτός είναι και ο σπουδαιότερος ρόλος που ίσως μπορούμε να παίξουμε, το πιο σημαντικό παιχνίδι από όλα αυτά που έχουμε δώσει και θα δώσουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η περίοδος των γιορτών είναι μία ευκαιρία. Δυστυχώς το κάνουμε μόνο τότε. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων είναι αυτό που μας αναγκάζει να κοιτάξουμε και δίπλα μας. Σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Και κυρίως σε όλους όσους έχουν αναγάγει την Προσφορά στο συνάνθρωπο σε σκοπό ζωής. Σ’ αυτούς που δεν ανοίγουν την αγκαλιά τους μία μόνο μέρα το χρόνο, για λίγες ώρες, αλλά εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες το χρόνο. Σ’ αυτούς που είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής. Αυτούς οφείλουμε να βοηθήσουμε, να βάλουμε και μεις ένα λιθαράκι στην τιτάνια και αδιάκοπη προσπάθεια που κάνουν για να χαρίσουν ένα χαμόγελο.
Είναι αλήθεια ότι είχαμε μεγάλη βοήθεια στην προώθηση του φιλανθρωπικού τουρνουά από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Βόλου, αλλά και από ραδιοφωνικές εκπομπές αθλητικού περιεχομένου και χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το χρωστάμε στους ανθρώπους της Κιβωτού του Κόσμου, πρώτα πρώτα για το έργο τους και ύστερα γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να ζήσουμε την απόλυτη ευτυχία του «να δίνεις»!!! Τη χαρά του «να προσφέρεις».
Πρέπει όλοι, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στις 3:00 το μεσημέρι, να είμαστε στο Βοηθητικό του Ε.Α.Κ., για να κάνουμε αυτό που πρέπει!! Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μας να νιώσουμε υπέροχα προσφέροντας. Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.”

  • Τοξότης
  • Θησέας Αγριάς
  • Φιλανθρωπικός Αγώνας
  • ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις