Δηλώσεις κι ευχές από το τουρνουά υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου (Video)

Πραγματοποιήθηκε χτες το φιλανθρωπικό τουρνουά υπέρ της “Κιβωτού του Κόσμου”, που διοργάνωσε ο Τοξότης με τη συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Θησέα. Με την παρουσία του τίμησε το γεγονός κι ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Π. Λασκαράκης. Στην κάμερα του “goalpost.gr” μίλησαν για την όλη δράση…

ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας, ο Διοικητής Πυροσβεστική Υπηρεσίας Βόλου κ. Χαράλαμπος Πόζογλου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Περικλής Λασκαράκης, ο Πρόεδρος του Θησέα Αγριάς κ. Τάκης Αλιάτης κι από πλευράς των διοργανωτών ο προπονητής του Τοξότη κ. Θανάσης Χρυσοχού.
Άπαντες τόνισαν το πόσο σημαντικές είναι αυτού του είδους οι δράσεις για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και για την ικανοποίηση που προσφέρει η συμμετοχή στους αγωνιζόμενους είτε είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, είτε υπάλληλοι. Εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν σε κάθε αντίστοιχη πρόσκληση, ενώ ευχήθηκαν κάποτε να εκλείψουν οι λόγοι που καθιστούν αναγκαίες τέτοιου είδους δράσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

  • φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου
  • Τοξότης
  • ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
  • ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις