Σπουδαίο τρίποντο για τον Πανιώνιο κόντρα στον Θησέα με 1-0

“Φωτιά” πήρε η ουρά στον Α’ όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. μετά στο σπουδαίο τρίποντο του Πανιωνίου με 1-0 κόντρα στην ομάδα του Θησέα Αγριάς. Η ομάδα της Ν. Ιωνίας με χρυσό σκόρερ τον Ανγκόλι στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, έφτασε τους 24 βαθμούς και πλέον μπορεί να ελπίζει στην αποφυγή των μπαράζ καθώς στις εναπομείναντες 2 αγωνιστικές, έχει πιο βατό πρόγραμμα(1/4 Ιωλκό εκτός) (4/4 Αγ. Παρασκευή εκτός) από Ηρακλή και Άρη Μελισσατίκων.

Σπουδαίο παιχνίδι, φάσεις εκατέρωθεν και 1-0.

Το παιχνίδι από το 1ο λεπτό είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν στρωτό και συνάμα γρήγορο ποδόσφαιρο. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 5’ ο Παπαϊωάννου βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ ύστερά από κάθετη του Λιάρου, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε με τα πόδια ο Καγιάννης με μόνο κέρδος το κόρνερ.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Πέτση στο 11να μην σημαδεύει σωστά όντας αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι και σουτάροντας άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές του Σπ. Φώτου δημιούργησαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 15’ με τον Ανγκόλι να μην μπορεί απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, καθώς σε γύρισμα του Νικούδη από τα αριστερά ο μέσος των γηπεδούχων πήγε νωθρά πάνω στην μπάλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Μπουργάνης εύκολα.

Στο 25’ και πάλι σήμανε συναγερμός στα “καρέ” του Μπουργάνη, καθώς ο Πέτσης έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Κ. Μπασδάνη βρέθηκε τετ-α-τετ όμως σούταρε ψηλά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση στο 31’ στις φάσεις του Πανιωνίου, όταν μετά από σόλο ενέργεια του Λιάρου ο Βαλωτής έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 44’ ο Πανιώνιος, πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ανγκόλι να νικάει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής τον Μπουργάνη γράφοντας το 1-0, ύστερα από ωραίο ένα-δύο με τον Πέτση.

Καλύτερος ο Θησέας στην επανάληψη, κράτησε ο Πανιώνιος μέχρι τέλους

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, δεν διεκδικεί “δάφνες ποιότητας” όσο αφόρα το θέαμα, καθώς ο Πανιώνιος ήθελε να προστατέψει το υπέρ του σκορ, ενώ ο Θησέας φλέρταρε αρκετές φορές με την ισοφάριση όμως απέτυχε. Στο 60’ ο Παπαϊωάννου βρέθηκε αμαρκάριστός εντός μεγάλης περιοχής, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε σαν από μηχανής Θεός ο Σκουφογιάννης πάνω στην γραμμή. Στο 76’ ο Θησέας και πάλι έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Σιδηρόπουλο να κάνει την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, με τον Βαλωτή να βρίσκει αέρα από την μικρή περιοχή. Τέλος στο 83’ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την σπουδαιότερη ευκαιρία, με τον Ισά να είναι μόνος στην μικρή περιοχή του Καγιάννη ύστερα από γέμισμα του Κατσιώτη, σουτάροντας ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας, Μπαλιτσάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (83’ Γ. Αθ. Μπασδάνης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης (68’ Λυρίτσης), Μοσχούδης (75’ καραγιώργος), Νικούδης.

Θησέας Αγριάς: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας, Ελευθερίου (17’ λ.τρ. Σουδής), Χάνος, Κατσιώτης, Παπαϊωάννου (90’ Ταυρής), Βαλωτής, Λιάρος, Ισά.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις