Ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ρονάλντο-Ράμος στα αποδυτήρια της Ρεάλ

Υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό στα αποδυτήρια της Ρεάλ μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος. Αυτό υποστηρίζει το ρεπορτάζ της αθλητικής εκπομπής «El Chiringuito» που μεταδίδεται από το ισπανικό κανάλι Mega.

Έπειτα από την ήττα από την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ, ο Κριστιάνο είχε δηλώσει ότι «κατά τη γνώμη μου το ρόστερ είναι το ίδιο καλό με την περασμένη περίοδο, αλλά κάπως πιο άπειρο. Με τον Πέπε, τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Μοράτα η ομάδα ήταν πιο ισχυρή».
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα λόγια του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν άρεσαν καθόλου στον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ, που σχολίασε: «Στα δύο Σούπερ Καπ που κατακτήσαμε το καλοκαίρι με Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα το ρόστερ ήταν το ίδιο. Τότε δεν είχα ακούσει να λέγεται κάτι…».
Το σχόλιο του Σέρχιο Ράμος ενόχλησε τον Κριστιάνο και έτσι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεταξύ τους ψυχροπολεμικό κλίμα. Και στη Μαδρίτη λένε ότι ο Ρονάλντο φέρει βαρέως τις αποχωρήσεις τριών φίλων του, των Πέπε, Κοεντράο και Χάμες Ροντρίγκες, από τη Ρεάλ. Αποχωρήσεις που θεωρείται πως αύξησαν το ειδικό βάρος του Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια και ελάττωσαν τον βαθμό επιρροής του Κριστιάνο σε αυτά. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ αποφάσισε να επενδύσει περισσότερο στο ισπανικό στοιχείο και σε νεαρούς παίκτες.
Και η στάση του Σέρχιο Ράμος έπειτα από το φιλικό της Ισπανίας με τη Ρωσία μάλλον έριξε αλάτι στην πληγή. Στο ερώτημα περί πιθανής επιθυμίας του Ρονάλντο να φύγει από τη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι, ο Ισπανός αμυντικός απάντησε λέγοντας: «Αν θα φύγει ο Κριστιάνο από τη Ρεάλ; Δεν ξέρω. Ρωτήστε εκείνον. Εμένα κάτι τέτοια θέματα μου διαφεύγουν…».

  • Ρεάλ Μαδρίτης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις