Νίκη-βήμα για την παραμονή από τον Άθλο, 3-0 τον Αετό

Πήρε το ντέρμπι των ουραγών ο Άθλος σήμερα στον Αλμυρό κερδίζοντας τον Αετό Κερασιάς 3-0 αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες του για την παραμονή. Ενώ η ομάδα του κ. Σπαθούλα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της φετινής περιόδου.
Το 1-0 έκανε…

…στο 41΄ο Νικολάου με πλασέ μετά από πάσα του Καμπουρίδη. Ο Άθλος ζευγάρωσε τα τέρματά της με τον ίδιο παίκτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραδήμα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Δήμας με σουτ έξω από την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές στο 3ο λεπτό που κεφαλιά του Τσιουρή έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή και στο 10΄ο Κατσίκας σε κενή εστία δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Αξίζει να σημειωθεί πως με την φανέλα του βασικού για τον Αετό αγωνίσθηκαν οι 15χρονοι Νικοζήσης και Γκαβόπουλος καθώς και οι 14χρονοι Βλαχάβας και Παπαδόπουλος.
ΑΘΛΟΣ(Επίσκοπος): Γκόγκος, Μπέης, Δημόπουλος, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Νικολάου(67΄Επίσκοπος), Χρισοστομίδης, Φωτιάδης(72΄Ξινός), Καμπουρίδης(78΄Δάρας)
ΑΕΤΟΣ(Σπαθούλας): Γκαβόπουλος, Νικοζήσης, Γ. Βλαχάβας(70΄λ.τρ. Χρ. Ζήσης), Καρυπίδης(46΄Καραγιάννης), Κοτρώνης, Μαρούγκας, Τσιούρης, Μαρούφ, Παπαδόπουλος, Τζίνης, Κατσίκας

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις