«Μας απογοήτευσε ο Παπασταθόπουλος…»

Η θητεία του Πέτερ Μπος στον πάγκο της Ντόρτμουντ αποδείχθηκε εν πολλοίς καταστροφική, η απόλυσή του δεν απεφεύχθη και ο συνεργάτης του Ολλανδού τεχνικού Χέντρι Κρίζεν έκρινε σκόπιμο να ρίξει τις ευθύνες στους παίκτες σε συνέντευξή του.

Από τα βέλη του βοηθού του Μπος, μάλιστα, δεν ξέφυγε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στον οποίο καταλογίστηκε έλλειψη ηγετικών προσόντων.
«Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, όλα πήραν την κάτω βόλτα όταν τραυματίστηκε ο αμυντικός Γιούκας Πίστσεκ. Είχε τους παίκτες στο πλευρό του, ήταν ενθουσιώδης, αλλά χτύπησε. Περιμέναμε περισσότερα από τον Σωκράτη. Ήταν ο δεύτερος αρχηγός μας και έπρεπε να δείξει ηγετική παρουσία. Αντιθέτως, μας απογοήτευσε», ανέφερε ο Κρίζεν στο oλλανδικό σάιτ «Tubantia» για τον Έλληνα διεθνή στόπερ.
Και πρόσθεσε: «Ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί ήθελαν να παίζουμε πιο χαμηλά, οι μέσοι και οι επιθετικοί θεωρούσαν ότι το παιχνίδι μας ήταν καλό και ήθελαν απλά να παίζουν μπροστά. Είχαμε ένα γκρουπ 27 παικτών, που ήταν πολύ μεγάλο. Βάζεις τους έντεκα, οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι είναι δυσαρεστημένοι. Η αναστάτωση αυξάνεται και προκύπτουν κλίκες».

  • Σ Παπασταθόπουλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις