Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Ο Κουτίνιο είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πολυπόθητη μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ήδη ψάχνει κατοικία στη Βαρκελώνη. Ισπανικό δημοσίευμα ξενρώνει πλήρως τους οπάδους της Λίβερπουλ που θα δουν έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας

να αποτελεί παρελθόν.Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήδη ο Κουτίνιο ψάχνει την νέα του κατοικία η οποία θέλει να κοντά στους δύο κολλλητούς του.
Η ανακοίνωση της απόκτησης του Βίρτζιλ Βαν Ντάικ έκαν αρκετούς να πιστέψουν ότι σχετίζεται με την απομάκρυνση του «μικρού μάγου».Η Mundo Deportivo αναφέρει πως ήδη άνθρωποι του Βραζιλιάνου σκανάρουν την Βαρκελώνη για σπίτι ώστε να είναι όλα πανέτοιμα για την μεταγραφή.Ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά την πόλη κάθως πέρασε έναν εξάμηνο δανεισμό στην Εσπανιόλ την σεζόν 2011-2012.
Οι Ισπανοί το πάνε ένα βήμα παραπέρα και δηλώνουν ότι ο Κουτίνιο επιθυμεί να μείνει κοντά στους Παουλίνιο και Σουάρεζ με τους οποίους διατηρεί άψογες σχέσεις. Οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ όπως όλα δείχνουν δεν θα σταθούν εμπόδιο στην μετακίνηση καθώς του έχουν υποσχεθεί την μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις