Η Ανάληψη παρέμεινε στην Α1 ΕΣΚΑΘ, 75-71 την ΑΕΒΔ

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, η Ανάληψη επικράτησε της ΑΕΒ Διμηνίου με 75-71 στη Ν. Ιωνία και διατηρήθηκε στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Το ματς είχε ένταση, πάθος και πολλές όμορφες φάσεις. Είναι αλήθεια πως και οι δύο αντίπαλοι διαφήμισαν το βολιώτικο μπάσκετ, ενώ άψογη ήταν και η διαιτησία των διαιτητών της Α1 , κ.κ. Δεσλή και Τζαφλέρη…

…Η ΑΕΒΔ, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με το …καλημέρα προηγήθηκε στο 2′ με 9-0. Η Ανάληψη στη συνέχεια έχοντας εξαιρετικό τον Λουλούδη, πέρασε στην αντεπίθεση, μείωσε τη διαφορά και προηγήθηκε στο 10′ με 10-18 και στο 13′  με 25-19. Η ΑΕΒΔ και πάλι αντέδρασε, βελτίωσε την άμυνά της και κατάφερε στο 17′ να περάσει και πάλι μπροστά με 26-26.

Οι φιλοξενούμενο μ’ ένα σερί 11-0 προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 25-26. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου συναρπαστικό. Οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ. Η Ανάληψη πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά έφτασε στην τελική νίκη με εύστοχες βολές του Λουλούδη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφού κατάφερε τελικά να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Η ΑΕΒΔ παρά την φιλότιμη προσπάθεια, θα κληθεί να διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ με τον Δαναό Τρικάλων. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις