Ηττήθηκε στην πρεμιέρα ο Α.Σ. Βόλος 2004

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών ο Α.Σ. Βόλος 2004. Οι «ερυθρόλευκες» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχθηκαν τον ΟΦΗ στο ΕΑΚ Βόλου, από τον οποίο έχασαν με 1-2.

Οι Κρητικές ήταν καλύτερες και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, παρότι το βολιώτικο συγκρότημα προσπάθησε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
Το 0-1 για τις φιλοξενούμενες σημειώθηκε στο 15′ με απευθείας χτύπημα φάουλ της Αραβιάκη από τα δεξιά και πλάγια. Η παίκτρια του ΟΦΗ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της Χατζηλαζάρου, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Σ. Βόλος 2004 προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχε στο 58′ με προβολή της Σύρμου. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, στο 60′ ο ΟΦΗ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με προβολή της Κυδωνάκη ύστερα από σέντρα της Κουνάλη. Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τη λήξη του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, με τον ΟΦΗ να φεύγει με το «διπλό» από το Βόλο.
ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Γρηγοριάδου, Σταμοπούλου (83′ Μπαλαμούτη), Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου, Ανδρέου, Βέτσικα, Καλαμπούκα (73′ Οικονόμου).
ΟΦΗ: Αποστολάκη, Πυθαρούλη, Πίτση, Αραβιάκη, Σκάρλου, Κουνάλη, Τριβιλάκη, Γιαννούτσου, Κουκουτσάκη (86′ Παπακωνσταντίνου), Κυδωνάκη, Βασιλάκη (55′ Σηφάκη).

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις