Ο Α.Σ. Βόλος 2004 παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις (photos)

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, η οποία φέτος επέστρεψε στην Α’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου των γυναικών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος τονίζονται τα εξής:
«Παρουσιάστηκαν στον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία, οι νέες αγωνιστικές μας εμφανίσεις που θα μας συντροφεύουν την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Χορηγοί στη νέα στολή, τρεις μεγάλες επιχειρήσεις του Βόλου τις οποίες ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τους. Οι Χορηγοί στολής αγώνα για την σεζόν 2017-2018 είναι: ΣΟΥΪΠΑΣ ΠΑΛΛΑΣ, GEOWOOD, 3D CRYOLIPO CLINIC
Κύριος χορηγός φανέλας είναι η επιχείρηση ΣΟΥΪΠΑΣ ΠΑΛΛΑΣ του κου Δημήτρη Σουϊπα. Στην αίθουσα εκδηλώσεων ΣΟΥΪΠΑΣ ΠΑΛΛΑΣ στις Αλυκές Βόλου μπορούν να γίνουν όλων των ειδών οι εκδηλώσεις (π.χ. γάμοι, χοροί σωματείων και ομάδων κ.α.).
Άλλες δύο επιχειρήσεις επέλεξαν να προβληθούν τη φετινή χρονιά στην στολή αγώνα της ομάδας. Πρόκειται για την επιχείρηση GEOWOOD του κου Γεωργιάδη που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας – βιοτεχνία ξύλου και βρίσκεται στην οδό Λαρίσης – γέφυρα Ξηριά, και το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής 3D CRYOLIPO CLINIC με υπηρεσίες – θεραπείες ομορφιάς στην Αγίου Νικολάου 5 στο Βόλο.
Ευχαριστούμε θερμά και τις τρεις επιχειρήσεις του Βόλου για τη σημαντική και πολύπλευρη στήριξη στην ομάδα μας τη φετινή χρονιά».

 

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις