Δοκιμασία στο Άργος για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Στο Άργος δοκιμάζεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Α.Σ. «Βόλος 2004», αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Φείδωνα για την Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα, αφού στην πρεμιέρα είχαν χάσει από τον ΟΦΗ.

Για προσωπικούς λόγους δεν ακολουθούν την αποστολή η Φωτεινή Οικονόμου και η Φένια Μπαλαμούτη, αλλά για πρώτη φορά συμπεριελήφθη σε αυτή η νεοαποκτηθείσα Βανέσα Νικάκη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής παίκτριες: Άσπα Χατζηλαζάρου, Γιώτα Μιχαλακάκη, Μαρία Αβντόλι, Κατερίνα Βαϊνοπούλου, Γλυκερία Νικοπούλου, Εβίτα Σταμοπούλου, Αριστέα Λεονταρίτη, Χρύσα Βέτσικα, Μάγδα Καλαμπούκα, Φωτεινή Οικονόμου, Ισιδώρα Πάσχου, Παρασκευή Πούλιου, Φένια Μπαλαμούτη, Άρτεμις Γεωργολοπούλου, Ειρήνη Ανδρέου, Χρύσα Γάτσιου, Φιλίτσα Σύρμου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Σταυρούλα Κυριάκου, Βανέσα Νικάκη.
Τον αγώνα θα διευθύνει η Μαρία Κωτσονούρη-Κοκκίνη με βοηθούς τον Ρουσλάβ Ισαακόφ και τον Χρήστο Σαββούρα της ΕΠΣ Λακωνίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Σωτήρης Δανούσης της ΕΠΣ Αργολίδας.
Επίσης, σήμερα για την 2η αγωνιστική θα γίνουν τα παιχνίδια:
Άρης-Οδυσσέας Γλ.
ΟΦΗ-Τρίκαλα 2011
Ατρόμητος-Ελπίδες Καρδίτσας
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Μεσολόγγι-Αμαζόνες Δρ.

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις