Τα Τρίκαλα υποδέχεται ο Α.Σ. Βόλος 2004

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου των γυναικών με τον Α.Σ. Βόλος 2004 να αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στις 15.00 τα Τρίκαλα 2011.

Το βολιώτικο συγκρότημα έχει δύσκολη αποστολή, καθώς τα Τρίκαλα διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο, που μέχρι τώρα μετρά δύο νίκες και μία ήττα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και δύο παίκτριες, οι οποίες απουσίασαν στα προηγούμενα παιχνίδια και συγκεκριμένα η Μαρία Γουγούση και η Βάσω Δημητριάδη.
Στη διάθεσή του προπονητή Γιώργου Πλατανιά βρίσκονται οι: Άσπα Χατζηλαζάρου, Γιώτα Μιχαλακάκη, Αριστέα Λεονταρίτη, Εβίτα Σταμοπούλου, Μαρία Αβντόλι, Γλυκερία Νικοπούλου, Φιλίτσα Σύρμου, Χρύσα Γάτσιου, Παρασκευή Πούλιου, Ειρήνη Ανδρέου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Ισιδώρα Πάσχου, Κατερίνα Βαϊνοπούλου, Άρτεμις Γεωργολοπούλου, Μαρία Γουγούση, Βάσω Δημητριάδη, Έλενα Δουκατζή, Χρύσα Βέτσικα, Μάγδα Καλαμπούκα, Σταυρούλα Κυριάκου.
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Αδάμος Κουκούλης της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Παραφέστας με τον Μιχάλη Παπαγεωργίου της ίδιας Ένωσης και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Κρητικός της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις