Τον Ατρόμητο υποδέχεται σήμερα ο ΑΣ Βόλος 2004

Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τον ΑΣ Βόλος 2004 να υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 15.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν με ανεβασμένο το ηθικό μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στην έδρα της ΑΕΛ και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, έχουν επτά πόντους στο ενεργητικό τους και ισοβαθμούν στην 5η θέση με άλλες τέσσερις ομάδες, ενώ ο σημερινός τους αντίπαλος έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς και κατέχει την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Απούσα θα είναι η Μαρία Γουγούση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Πλατανιά είναι οι παρακάτω παίκτριες: Άσπα Χατζηλαζάρου, Γιώτα Μιχαλακάκη, Μαρία Αβντόλι, Κατερίνα Βαϊνοπούλου, Γλυκερία Νικοπούλου, Εβίτα Σταμοπούλου, Αριστέα Λεονταρίτη, Χρύσα Βέτσικα, Μάγδα Καλαμπούκα, , Ισιδώρα Πάσχου, Παρασκευή Πούλιου, Άρτεμις Γεωργολοπούλου, Ειρήνη Ανδρέου, Χρύσα Γάτσιου, Φιλίτσα Σύρμου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Σταυρούλα Κυριάκου, Βανέσα Νικάκη, Βάσω Δημητριάδη, Έλενα Δουκατζή.

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις