Ο Χρ. Κολημήτρας νέος προπονητής στον Α.Σ. Βόλος 2004

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Α.Σ. Βόλος 2004 στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών. Ο Γιώργος Πλατανιάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και στη θέση του προσελήφθη ο Χρήστος Κολημήτρας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Βόλος 2004 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Πλατανιά, τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Νέος προπονητής στην ομάδα μας είναι ο Χρήστος Κολημήτρας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ από το 2006 και μάλιστα έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον τομέα της προπονητικής.
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο, αφού τα προηγούμενα χρόνια έχει διατελέσει προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και σε αρκετές ομάδες τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αλλά και στις ομάδες Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου.
Επίσης, είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας, πετυχαίνοντας τον στόχο, που δεν είναι άλλος απο την παραμονή στην Α’ Εθνική».

  • Χ Κολημήτρας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις