Νίκη με μεγάλο σκορ για Νάπολι

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής. Έχουμε καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις και θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις για την Α’ Ιταλίας, την Α’ Αγγλίας, το Κύπελλο Πορτογαλίας και την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

“Άνετη” νίκη για Νάπολι

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Ιταλία και την αναμέτρηση Κροτόνε – Νάπολι. Από την εκτός έδρας βαριά ήττα με 4-0 κόντρα στην Λάτσιο, προέρχεται η Κροτόνε, επιστρέφοντας έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά και τη νίκη επί της Κιέβο (1-0). Πλέον, έχει συγκεντρώσει έτσι μόλις τρεις βαθμούς στα έξι τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Νάπολι προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Τορίνο (1-3) και Σαμπντόρια (3-2). Στις 22 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη, σημειώνοντας 19 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην αποψινή αναμέτρηση είναι το φαβορί για κατάκτηση της νίκης, κάτι που πιστεύουμε ότι θα κάνει με αρκετά γκολ, γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό Διπλό & Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Βάζει δύσκολα η Σετούμπαλ

Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και τον αγώνα Σετούμπαλ – Μπενφίκα, για το Λιγκ Καπ. Την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν εξασφαλίσει ήδη οι γηπεδούχοι μετά και τις δυο νίκες επί των Μπράγκα (2-1) και Πορτιμονένσε (1-2). Στο πρωτάθλημα όμως, η Σετούμπαλ δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, με απολογισμό 2-4-9 μετά και τις 15 πρώτες αγωνιστικές, ούσα και στην τελευταία θέση. Παράλληλα, έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για την πρώτη θέση η Μπενφίκα μετά και το 2-2 με την Πορτιμονένσε. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι τρίτη με απολογισμό 11-3-1, ενώ διαθέτει και την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση. Θα παίξει με αλλαγές, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την Σπόρτινγκ. Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι, θα βγάλουν εγωισμό για το βαρύ 6-0 στο πρωτάθλημα, οπότε επιλογή μας είναι ο Άσσος με +1 (AH), σε απόδοση 2.14.

Μεγάλο σκορ στο Γουίγκαν

Η τελευταία πρόταση μας από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, προκύπτει από την Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Γουίγκαν – Τσάρλτον. Την πρώτη της απώλεια μετά από πέντε διαδοχικές νίκες, υπέστη η Γουίγκαν, που έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Σριούσμπερι, εντός έδρας. Παραμένει μόνη πρώτη, εντός έδρας έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, έχοντας σερί 8-3-1, ενώ δεν δέχθηκε γκολ στα εννέα από τα δέκα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς στο πρωτάθλημα. Για τέταρτο σερί παιχνίδι, η Τσάρλτον δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Προέρχεται από το εκτός 3-1 κόντρα στη Σάουθεντ. Μακριά από την έδρα της απογοητεύει, με τρεις ήττες στις αντίστοιχες τελευταίες εξόδους της και συνολικό απολογισμό 4-2-5. Δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα η Γουίγκαν, που μπορεί να “καθαρίσει” εύκολα το ματς. Επιλογή μας είναι το Over 2.5, που παίζει σε απόδοση 1.95.

Αντιστέκεται στη Ρωσία η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Κίμκι – Μπαρτσελόνα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει την προηγούμενη ομάδα του. Με ρεκόρ 8-6 συνεχίζει την πορεία της στην διοργάνωση η Κίμκι, μετά και την ήττα που υπέστη από την ΤΣΣΚΑ (79-68), στο μεταξύ τους ρωσικό εμφύλιο. Την Τρίτη, για την VTB, υποδέχθηκε την Ενισέι και τη νίκησε άνετα με 93-62. Από την άλλη, η Μπαρτελόνα εξακολουθεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της στη διοργάνωση, καθώς έχει ρεκόρ 4-10, μετά και την ήττα με 85-82 από την Μπασκόνια, εκτός έδρας, στο μεταξύ τους εμφύλιο. Η παρολίγον ανατροπή που έκανε από το -25 με την Μπασκόνια, ήταν ότι θετικότερο έχουμε δει από την ομάδα στο σερί των έξι ηττών που έχει υποστεί, από Φενερμπαχτσέ, Τενερίφη, Ρεάλ, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα και Μπασκόνια. Ισχυρή ομάδα στην έδρα της η Κίμκι αλλά δεν επικρατεί εύκολα, η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει τη νίκη που θα βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα και μπορούμε να την εμπιστευθούμε. Με ρίσκο επιλέξαμε την Μπαρτσελόνα +4.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις