Άρχισε η χρονιά για την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Β. (photos)

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό στο ΕΑΚ ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα (5/9) και επίσημα η νέα χρονιά για την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου. Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Καραγιάννη.

Προπονητής ανέλαβε φέτος ο Θωμάς Μακρής, με γυμναστή τον Γιώργο Κυριάκο, ενώ ο Λευτέρης Τασιόπουλος εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού. Φροντιστής στην ομάδα είναι ο… …Κώστας Κρίκης, ενώ υπεύθυνος της ομάδας Κ19 είναι ο Μίλτος Καλόγηρος, ο οποίος έχει αναλάβει και το ρόλο του σκάουτερ.

Οι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού είναι οι: Ξανθάς, Παχής, Πολυμέρου, Στρούγγης, Μπουρίτας, Δημητριάδης, Καραΐσκος, Γατσιός, Καψιώτης, Τσιάκος, Αναστασίου, Ντόντος, Σκοπελίτης, Καπούλας, Τσελεπής, Γιαουπλάρι, Μπασάρι, Τσίτζας, Μαγιόγλου, Καναβός, Μπέικος, Παγώνης, Γαρυφάλου, Σαμαράς και Πολυχρόνου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Καραγιάννης, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε:

«Είμαι περήφανος που είμαι πρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ομάδα όπου ήμουν «Ball Boy», όταν ακόμη δεν υπήρχαν τα «Ball Boy» στα γήπεδα και υπήρχε μόνο μία μπάλα, που έπαιζαν οι ομάδες.

Πρέπει να είστε περήφανοι που είστε μέλη του Ολυμπιακού Βόλου και θέλω με την σειρά σας να με κάνετε υπερήφανο με τις εμφανίσεις σας, τα αποτελέσματα, τη συνοχή σας, τον χαρακτήρα και τις επιδόσεις σας. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, υγεία και πολλές επιτυχίες στον Ολυμπιακό Βόλου».

Ο Θωμάς Μακρής ανέλαβε φέτος προπονητής της ομάδας (έχει εργαστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του συλλόγου) και φιλοδοξεί μέσα από τη σκληρή δουλειά να αναδείξει παίκτες, οι οποίοι θα στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε: «Ξεκινάμε φέτος μια νέα προσπάθεια και όλοι μαζί, μέσα από σκληρή δουλειά, ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Επιδίωξή της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα.

Θα λειτουργήσουμε στα πρότυπα της επαγγελματικής ομάδας. Ό,τι δουλεύει η πρώτη ομάδα, το ίδιο θα δουλεύουμε και εμείς και η διοίκηση μας παρέχει όλα όσα χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πλέον οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά, στις οποίες θα προπονείται η ομάδα χωρίς προβλήματα, ενώ ο χλοοτάπητας του ΕΑΚ είναι σε άριστη κατάσταση. Έχουμε όλα τα εφόδια για κάνει η ομάδα μια πολύ καλή χρονιά στο νέο πρωτάθλημα Κ19 της Football League».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις