Ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Ολυμπιακός Β.

Το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος και το τελευταίο ματς για το 2017 δίνει αύριο Κυριακή (17/12, 15.00) ο Ολυμπιακός στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού. Στις τελευταίες προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική

και ψυχολογική κατάσταση, με την τεχνική ηγεσία να ρίχνει μεγάλο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς ο Βελεστινιώτης τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ο Λάκης Μπακάλης, ο οποίος επιστρέφει στον Αλμυρό, ως αντίπαλος του ΓΣΑ, δοκίμασε διάφορα σχήματα στην προπόνηση της Παρασκευής που διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου. Για τις περισσότερες θέσεις έχει πάρει τις αποφάσεις του και σήμερα, μετά και την τελευταία προπόνηση, θα έχει ολοκληρωμένη άποψη για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα.
Να τονίσουμε, πως στον Ολυμπιακό εκφράζουν ανησυχία για τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Μαμασούλα, από την ΕΠΣ Μακεδονίας και εύχονται να μπορεί να μοιράσει το… καρπούζι στη μέση, δίχως να υπάρχουν παράπονα εκατέρωθεν. Άλλωστε, κανείς δεν έχει ξεχάσει την διαιτησία του Ανδρέα Βλάχου στο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου, με τον διαιτητή από την Ανατολική Αττική να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός. Άσχετα αν ο Οπούντιος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπέρ του διαιτησία.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις