Λ. Μπακάλης: «Κακό φεγγάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ο Λάκης Μπακάλης χαρακτήρισε άτυχους τους ποδοσφαιριστές του και τον ίδιο στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά την εκτός έδρας ήττα των «ερυθρόλευκων» με 1-0 από τον Γ.Σ. Αλμυρού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου:

«Κακό φεγγάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήμασταν άτυχοι, αλλά καλύτεροι αγωνιστικά. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Όμως, αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται γκολ, δεν μπορείς σίγουρα να κερδίσεις. Στην πρώτη επίσκεψη του στην περιοχή μας, ο Αλμυρός έκανε το γκολ. Δεν μπορέσαμε να απομονώσουμε τους τέσσερις παίκτες που είχε στην επίθεση, παρόλο που είναι προβλέψιμοι.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε 2-3 ευκαιρίες, που δεν έγιναν γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πάρα πολύ. Οι επισκέψεις του Αλμυρού στην περιοχή μας ήταν πολύ λίγες. Είχαμε καθολική υπεροχή, δημιουργήσαμε 2-3 φάσεις για γκολ, όμως, δεν είχαμε καλή τελική προσπάθεια, που είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός όλη τη χρονιά.
Ήμασταν για ακόμη μια φορά δύσκολοι στο γκολ, δύσκολη και η συνέχεια για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στον Αλμυρό για το σημερινό παιχνίδι και για την εξαιρετική πορεία και του εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι σε όλους Καλές γιορτές και ο καινούριος χρόνος να βρει την οικογένεια του Ολυμπιακού πιο χαρούμενη και αισιόδοξη».

Ερωτηθείς για το αν αναμένεται να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, απάντησε: «Έχουμε πολύ αργό ρυθμό σαν ομάδα και χρειαζόμαστε ταχύτητα, για να τελειώνουμε πιο γρήγορα τις φάσεις. Στον αγώνα βγήκαμε σε τρεις-τέσσερις φάσεις στην αντεπίθεση, αλλά αργήσαμε πολύ να τις τελειώσουμε, με αποτέλεσμα να μην τις τελειώσουμε καλά. Χρειάζεται να πάρουμε πιο γρήγορους παίκτες και γι’ αυτό προσθήκες επιβάλλονται 2-3 προσθήκες. Αυτά θα τα δει η διοίκηση, έχουμε 15-20 μέρες να δούμε πιο καλά τα πράγματα για τη συνέχεια».

Για το αν βελτιώθηκε η ομάδα από την έλευση του, τόνισε: «Νομίζω ότι η ομάδα έδειξε διάθεση και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, μετά το γκολ υπήρξε μια ανασφάλεια, αλλά προσπαθήσαμε. Νομίζω ότι αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ, θα παρουσιάζαμε μια πολύ καλύτερη ομάδα».

Για τη μη συμμετοχή του Βαρούχα επεσήμανε: «Ο λόγος είναι ότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις».

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • ΓΣ Αλμυρού
  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Συνέντευξη Τύπου
  • Λάκης Μπακάλης
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις