Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Β. ο Μποτσιβάλης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου μετά και τη νέα ήττα από τον Γ.Σ. Αλμυρού, που έφερε την ομάδα στο φινάλε του πρώτου γύρου να βρίσκεται για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν χθες στον Αλμυρό αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.
Πριν το τέλος του αγώνα, αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», που για ένα ακόμη ματς βρέθηκαν κοντά στην ομάδα, απογοητευμένοι και πικραμένοι από την πορεία του Ολυμπιακού, «πολιόρκησαν» τον χώρο έξω από τα αποδυτήρια, «έστησαν»… λαϊκά δικαστήρια, απαιτώντας από τον κ. Μποτσιβάλη να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο ίδιος ο κ. Μποτσιβάλης έχει πάρει ήδη την απόφαση να υποβάλει την παραίτησή του από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου και σήμερα το απόγευμα έχει κληθεί να δώσει το «παρών» στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ερασιτέχνης πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία να «τρέξει» την ομάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Π Μποτσιβάλης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις