Άφησε ανοιχτό παράθυρο παραμονής ο Βαρούχας

Μετά τον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Γερμανίας, την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο εξέφρασε και ο Στέφανος Βαρούχας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση

του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το goalpost.gr με τον Στέφανο Βαρούχα, ο παίκτης υποστήριξε πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και στόχος του είναι να παίξει σε ομάδα της Football League. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το γεγονός να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι το καλοκαίρι και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αφού πρώτα συζητήσει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη μετά τα Χριστούγεννα.
Να τονίσουμε, πως ο Στέφανος Βαρούχας αγωνίστηκε φέτος σε εννέα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, εκ των οποίων τα έξι ως βασικός. Μόλις σε δύο ματς (με Αστέρα Ιτέας και Νίκη) αγωνίστηκε και στα 90′, ενώ σημείωσε και δύο γκολ στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο (3-0). Μάλιστα, σ’ εκείνο το ματς είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε δύο φορές.

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Σ Βαρούχας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις